Obavy z tehotenstva

Príspevok v téme: Obavy z tehotenstva
Klara889

Dobrý deň.
Chcem sa spýtať. Aké boli vaše príznaky tehotenstva? Nafúknuté brucho, citlivé prsia, nevolnosť, vytok? .. 5. deň mi mešká menzes a nemám žiadne PMS príznaky. Netuším čo sa deje. Môže za to stres? Posledné obdobie bolo a stále je dosť hekticke. Bohužiaľ.. nechraneny styk. Pred 2 dňami som si robila test a vyšiel negativny. Občas ma bolia kríže alebo trošku podbruško inak nič. Niekde som čítala o cyste na vaječníkoch ktoré spôsobia meškajúcu MS. Dá sa nejak zistiť tehotenstvo? Ak by som v tom bola, je to asi 2-3 týždeň. "Ovulaciu" som mala pred týždňom, ak to ovulacia bola. (Hnedokrvavy vytok, bolest v podbrusku ako pred ms).. je aj to možnosť meškajucej ms?

Audreuy

Noelinka, nie nepoznam lekara menom Gynekolog... poznam zopar lekarov, ktori maju specializaciu - gynekolog, ale zial ani jeden z nich sa tak nevola :/ das mi kontakt prosim na toho pana Gynekologa?

Noelinka

a este mi vyvsvetli podla co myslis ze si v 2 3 tt ked si mala ovulku pred tyzdnom? mas sajnu o oplodneni? kedy si mala presne styk?

Noelinka

WHISPER pekna a spravna odpoved

pKlara poznas lekara s menom GYNEKOLOG? Ten ti vie viac pomoct! Vies mi tu na fore ta nevieme vysetrit ani nevidime do teba :)

WHISPER

mila Klara..ked si "niekde čítala o cyste" mala by si si hlavne preštudovať formy antikoncepcie a vybrať si jednu z nich...pre budúcnosť... pokial nebudeš o 9 mes. kočíkovať