Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tvrdí, že nevie dať tomu iskru

Príspevok v téme: Tvrdí, že nevie dať tomu iskru
bzzzzzzz

Ahojte. Mám 22 a potenciálny má 26 :D
Dnes sme sa rozprávali o tom, že on proste nevie dať do vzťahu iskru.. že pri každej známosti to bolo tak, že na začiatku to bolo super, bol nadšený a po veelmi.. velmi krátke dobre to z nheo upadlo a už to skôr bral ako rutinu, kamarátsky vzťah.. Že prote ochladne.. To isté sa stalo s nami..
Poznáme sa 2 mesiace, ja viem, krátka doba.. ale prišiel mi ako fajn muž, citíme sa spolu dobre ale proste neviem čo mám robiť..
Vravel mi, že každá sa po tomto na neho vykašlala.. len dve partnerky (s ktorými bol cca 5 mesiacov) mu to nevytkli, i ked sa správal rovnako ako teraz ku mne.. My si rozumieme, máme si veľa čo povedať, máme veľa záujmov.. len fakt neviem čo robiť.. čakať kým bude prítulnejší ? asi nie že ?:D.
Som priveľký optimista na to, aby som to ukončila.. Nechcem to hovoriť kamoškám, tie by povedali ukonči to.. chcem skor hladať spôsoby, ako mu ukázať že sa treba skúsiť len trochu posnažiť aby tam tá iskra bola.. alebo ja vlastne ani neviem...

sasdq

To je tá chyba báb, nie aby hľadali niekoho, kto z nich bude takpovediac paf, obidvaja budú na tej istej vlne atď atď. Nie, oni sú z niekým komplikovaným, ktorého sa budú márne snažiť prerobiť, X rokov o tom istom, ale oni to dokážu v krátkom čase. Môžeš sa to pokúsiť rozdúchať, ale po veľmi krátkom čase to bude presne narovnako. Chlapec nech si zvykne, že život je boj a pečené holuby mu samé od seba nebudú chodiť aj keď možno to tak bolo doteraz. Škoda roboty, škoda námahy, škoda času, muž o ničom, vzťah o ničom. Bodka.

sasdq

Dva mesiace je dosť málo, možno dostal všetko moc rýchlo a na striebornom podnose. Báb mal dosť, nie je najmenší dôvod ho ľutovať a nie je ho ani za čo ľutovať. Možno chce v tebe vyvolať pocit, že ty máš byť tá, ktorá do vzťahu bude len dávať, iskru, prekvápká atď. a on bude čistý prijímateľ. Dať do vzťahu iskru vie dať každý chlap, ale len keď chce a keď mu za to tá baba stojí. Vadilo to každej babe, ktorú mal to, vadiť to časom bude aj tebe, že o teba nestojí, že nie si pre neho tá top. Premlsaný, dostával od báb veľa a po krátkom čase. Zaslúži si takú, ktorá ho riadne vydusí, nechá ho aspoň rok čakať a uvidíš, ako sa zrazu začne snažiť. Zmlsaný sebec, ťažko z toho bude niekedy romantika, škoda času.

Mesačný princ

bzzzzzzz - on nepotrebuje k životu teba ale niekoho, kto dokáže v ňom samom vidieť tú iskru napriek tomu, že on tvrdí, že ju nemá a nevie ju dať do vzťahu.

On nepotrebuje, aby si ho menila a aby si pri ňom vydržala. On nehľadá niekoho kto s ním bude z donútenia a prestane pri ňom žiť.

Vie dať všetko, len je otázne či to dať chce. Či ho podporíš a povieš mu vetu ,,je to úplne super, si skvelý človek a ľúbim ťa preto, aký si,, alebo vetu ,,nemá to iskru a naozaj nevieš nič ponúknuť, si pekný suchár, ale dúfam, že sa zmeníš,,. Tak si vyber

Je to jednoduché, spriaznené duše nepadajú z neba a on ju v tebe nenašiel presne tak, ako si ju ty nenašla v ňom :)