Tvrdí, že nevie dať tomu iskru

Príspevok v téme: Tvrdí, že nevie dať tomu iskru
bzzzzzzz

Ahojte. Mám 22 a potenciálny má 26 :D
Dnes sme sa rozprávali o tom, že on proste nevie dať do vzťahu iskru.. že pri každej známosti to bolo tak, že na začiatku to bolo super, bol nadšený a po veelmi.. velmi krátke dobre to z nheo upadlo a už to skôr bral ako rutinu, kamarátsky vzťah.. Že prote ochladne.. To isté sa stalo s nami..
Poznáme sa 2 mesiace, ja viem, krátka doba.. ale prišiel mi ako fajn muž, citíme sa spolu dobre ale proste neviem čo mám robiť..
Vravel mi, že každá sa po tomto na neho vykašlala.. len dve partnerky (s ktorými bol cca 5 mesiacov) mu to nevytkli, i ked sa správal rovnako ako teraz ku mne.. My si rozumieme, máme si veľa čo povedať, máme veľa záujmov.. len fakt neviem čo robiť.. čakať kým bude prítulnejší ? asi nie že ?:D.
Som priveľký optimista na to, aby som to ukončila.. Nechcem to hovoriť kamoškám, tie by povedali ukonči to.. chcem skor hladať spôsoby, ako mu ukázať že sa treba skúsiť len trochu posnažiť aby tam tá iskra bola.. alebo ja vlastne ani neviem...

sasdq

Lary - debilov je v populácii minimum, skôr ide o stret rôznych záujmov, iných očakávaní, iná kultúra atď. Ženy sú v tomto dosť prispôsobivé a dokážu existovat roky v bezperspektívnom vzťahu, ľudovo povedané, dajú sa dlho ťahať za nos. Je s ním len dva mesiace, jasné že si majú čo povedať, ale keď má takéto pochybnosti, tak ja tam nevidím žiadnu lásku. Dva mesiace sú na spoznanie človeka málo. Mňa tiež odchovali v tzv. studenom odchove, rodičia si moc fyzickej lásky neprejavovali resp. ako deti sme to možno tak nevnímali. Pri mojej naj som to bol ale ja, kto prvý chytil za ruky atď. a nežností bolo veľmi veľa a čím ďalej tým viac. Chlapec to tak necíti, rýchlo to upadlo, iskra tam nebola, stratový podnik s neistým výsledkom. Motať hlavu niekoho manželstvom, ale prosím Ťa choď s tým niekde. Báb mal dosť, prečo práve s ňou by to malo byť zrazu iné a malo by to skončiť to manželstvom.
Je trápne aby sa žena vo vzťahu snažila vykresať iskru a šikovne to tak narafičiť, aby to vyšlo tak, že Pán tvorstva k tomu prispel zásadnou mierou.

Lary

Sasdq ved ano sùhlas .Vždy je na výber ak zostanem vo vzťahu ako ďalej na nom pracovať tak platì to čo som chcel povedať.Druhà možnosť ak som natrafila na debila vziať nohy na plecia a nezotrvávať v takomto vzťahu.Takže sùhlasìm s tebou ale len za predpokladu že partner je debil........Aleeeeee.......čo ak nieje ? a vo všetkom je cooll a treba vo vzťahu zapracovať len co sa týka citov?J keď som bol mladí tiež som sa nevedel velmi citovo chovať.Naučila ma to až manželka potom deti život atď.Nie ze by som bol necitlivy,ale u nás doma sme boli trochu zabrzdený .....atd to je na dlho a inom len tolko som chcel.Ps dnes si manzelka povie ze sa oplatilo do mna investovať........

sasdq

Lary - Nevidím dôvod aby sa dotyčná trápila a ťahala ho dopredu roky s neistým výsledkom, nie je to jej dieťa, nie sú si rodina, nie je mu nič dlžná. Jednoduchšie je dať šancu inému, kto si to zaslúži viac a s kým to fungovať bude. Báb mal dosť, ak chce viac, nech zmenu hľadá a nájde v sebe.

Lary

Lollka raz si nieco skusila nevyšlo to a tak to nefunguje ?Aj deti ak chceš motivovať treba chváliť!Vždy skoro ak človek v dospelosti nevie vyjadriť city a je takpovediac trochu suchár chladný musìme mu dopomôcť len a len láskou ktorá mohla absentovať zväčša v detstve!a po maličom ùspechu treba chváliť.tu nie je debata o tom či to funguje .

Lollka

Davaj si pozor na to co ti napisal Lary, nie je to pravda. Aby si sa nepopalila tak ako ja kedysi. Tiez som bola presvedcena o tom, ze ked ho budem chvalit, on to oceni a bude ma mat rad. Nebude. Ja som ho chvalila a on ma ponizoval a na tom sa nikdy nic nezmenilo. Samozrejme mozes chlapa chvalit ked bude za co ale hlavne si musis vybrat spravneho a sebavedomeho chlapa ktory to oceni. Zakomplexovanec ta napriek tvojim chvalam bude tahat dolu. Tento tvoj mi pride ako velky kasanova, bavi ho baby dobijat ale ked ich ma uz iste uz ho to nebavi a uz nevynaklada ziadnu snahu pre vztah. Vlastne uz len trpi a dufa ze to ta baba coskoro sama ukonci. Musi stale dobijat a stale nejaku novu. Uplne nevhodny typ pre vztah. Pri nom by si sa znicila a bola nestastna.

0vecka

toto je taka tema ze niekto pozera Vela americkych filmov. 99% vztahov zovsedneju ta zamilovanost prejde a potom clovek vidi s akym debilom sa dal dokopy. Preto si treba od zaciatku vyberat relativne sposobilych ludi a potom nebude prekvapko

WHISPER

pokial nie je ochota z jeho strany ty sa môžeš aj na hlavu postaviť..
tu ide o to, že idete do pseudo-vzťahov, len preto aby ste s niekym chodili...

lLily

Ozaj neviem naco snim si, ked ho evidentne ani nemilujes, tak ako ani on teba. Najskro si potrebujes len nieco dokazovat ci zaplatat pocit zavislosti na akomkolvek vztahu, hlavne ze nejaky je aj ked to bdue riadna dracka. Sak kamosit sa mozete aj tak (ked uz si tak skvelo rozumiete), naco hladat iskru tam, kde uz davno ziadna neni a mozno ani nikdy nebola?

Lary

Vzťah je stav na ktorom sa pracuje stále.Počas celej dĺžky trvania vztahu treba na nom pracovať.Ano pokial su ludia zaľùbený zdà sa to byť ľahšie ale nieje pretože ak sa len spoznávame nemusí nám všetko na tom druhom pasovať ale dokážeme to ľahšie prehliadnuť(chyby na druhom).Dokonca malé nedostatky nás môžu baviť na tom druhom.Nikto z nás nieje len dobrý či zlý každý máme nejaké muchy ale aj prednosti.Veľakrát práve osoba ktorá miluje vidì v tom druhom to čo iný nevidia .V tomto spočíva moja rada pre teba...Vyzdvihni na priatelovi to čo vidíš ty dobrè na ňom .Tie pred tebou to nenašli .Človek ktorý je chválený sa snažì viac.Ak dostávame uznanie aj za malé pokroky ovela viac sa snažime.Nie lacná chvála ktorù prekukne aj malé dieťa,ale naozaj ùprimna hoc aj maličkosť.Takýmto spôsobom sa dajù prrbudiť city aj v zamrznutom človeku.Je to pomalý proces trvá to roky ale toto je cesta.