Odskodne za napadnutie

Príspevok v téme: Odskodne za napadnutie
Sjuuuzn

Dobry den,potrebovala by som poradit...nasi 2 psy napadli ineho psa,ktory prechadzal s majitelom okolo nasej zahrady.Pustili sa do seba,no ,,bitka" netrvala dlhsie ako 10 sekund a hned sme ich od seba odtrhli...majitel so psom na to nic nepovedal a odisiel domov aj so svojim psom...kedze bolo sero,nevidela som,ci je jeho pes dokusany alebo ma nejake poranenia atd...dnes vecer (po 2 dnoch)nam majitel volal,vraj ma jeho pes horucky a takisto je aj on dokusany...ma pravo od nas ziadat nejake odskodne?

Sjuuuzn

Oki,dakujem za odpovede...akoze mi nemame problem to zaplatit,len nechapem jednu vec-preco to ten majitel riesi az teraz po 2 dnoch,ked ho nasi psy udajne pokusali,mal to riesit uz v ten den maximalne na druhy den rano a nie on sa po 2 dnoch zobudi a chce od nas neviem co...a jeho pes nebol takisto uviazani,ani nemal nahubok...preto sme uvazovali nad pravnikom :/

Maryam

Ak sa preukaze ze ozaj sa im nieco stalo odporucam uhradit co bude ziadat. Ak to teda bude unosna suma a pokryje naklady na veterinara a pod. Aj ho mozno navstivit a podat mu pomocnu ruku. Zial stalo sa a treba tomu celit a spravit opatrenia aby psy uz neprisli do kontaktu s inymi psami.

Marya

Ano ma. Majitel je zodpovedny za svojich psov. Ten druhy by teraz mal priniest od veterinara i svojho lekara spravu k akym ranam doslo v dosledku utoku ked teda tvrdi ze ich maju on aj psy. To iste riesila suseda na ulici jej pes napadol ineho. Nic sa mu nestalo bol len zlaknuty a hlavne jeho majitel. Hned volal policiu aj sa to nejako este stale riesi no najma ten pan to riesil aj tym ze sa pokusil susede psa otravit. Len stihli ho zachranit.