Ahojte chcela by som sa obratit na vas a poprosit o akekolvek rady pre moju plet. Moj problem spociva v tom ze mam plet zacervenanu niekde viac niekde menej.bradu a celo mam uplne v pohode najvacsi problem su lica, mam aj popraskane cievky ktore ale vidno fakt iba zblizka niesu to pavuciny takisto si nemyslim ze trpim rozaceou. Bola som na IPL laser a aj na taku tu ihlu na cievky a mam prist este raz na IPL. Kozmeticka mi naposledy vravela ze uz je to o dost lepsie no ja az taky rozdiel nevidim. Velmi ma to trapi lebo mam z toho riadne komplexy, ked mam makeup vsetko je fajn ale citim sa akoby som sa skryvala za nejaku masku a koli tomu sa aj vyhybam vztahom lebo sa za to moc hanbim. Pouzivam biodermu photoderm s faktorom 50 cez den ktory je super a na noc mam bud biodermu sensibio alebo mam aj taky olej na zacervenanu plet. Pomaha mi to no zbavit uplne sa toho neviem a velmi by som chcela. Uzivam aj vitamin c,zinok, tablety na cievy (teraz si nespomeniem na nazov), planujem si kupit aloe vera gel lebo som citala ze to je tiez fajn. Rada by som bola keby ste mi odporucili aj nejaky odlicovac na takyto typ pleti plus nejaku masku mozno. Takisto by som ocenila akekolvek dalsie rady ci sa toto da nejako odstranit. Napadla ma myslienka skusit samoopalovaci krem, myslite ze by to aspon trosku pomohlo myslim samozrejme z estetickej stranky?
Tipy pre moju citlivu plet
Ahoj Kaja!
Ak mas raz problemy s pletou, uz nikdy ju nebudes mat ako predtym. ale kazda druha zena ma vyrazky alebo zacervenanie alebo nieco. Ja trpim akne od 12tich rokov. Teraz mam 25. Volakedy som sa za to hanbila a mala som komplexy, aj makeup som musela zacat pouzivat skor ako ine baby, aby som to zakryla. Po tolkych rokoch mi ostali na tvari drobne jazvycky. ale komplex zmizol. Co ti chcem povedat je, urcite sa nevyhybaj vztahom. Vela chalanov nepozera na ro ze mas vyrazky alebo cercene miesta na pokozke. paci sa im baba celkovo. Ja som s tymto vo vztahoch nikdy nemala problem. A ked som mala dlhodobejsi vztah tak som sa vobec pred partnerom nehanbila za to ako vyzeram. Teraz mam manzela a tomu sa paci moja tvar taka aka je, bez makeupu :-)
a vekom sa to tiez moze zlepsit, ja uz akne takmer vobec nemam len tie jazvycky ostali.
všetko čo si napísala robím aj ja ale tiež sa mi nedarí a neviem si predstaviť už zasa kopec makeupu v lete v zime to ešte ide ale tá pleť nedýcha bohužiaľ ak ti jedno pomôže druhé ti uškodí ja ešte používam tento ukľudňujúci spray -odkaz odstránený- mne aspoň trocha pomáha nemám pleť ako v ohni
Zdravím, pracujem s produktami FLP a zaoberám sa poradenstvom v oblasti zdravia. Firma má aj spomínaný aloe vera gel, ktorý si plánujete kúpiť. Máme veľa produktov na riešenie kožných problémov. Avšak väčšinou keď je nejaký kožný problém, príčina je vnútri a to rieši gel. Nie je jedno ani čím sa umývame. V prípade problému je možné ho riešiť aj s odborníkom lekárom. Ak chcete poradiť ozvite sa mi na: petronela.szaboova@gmail.com.
Podla mna by mi to povedala aj kozmeticka predsa nie, oni tiez vedia aspon teda predpokladam. Ja som myslela ze to mam z akne ktore som mala pred rokmi a chcela som ist na frakcny laser povodne a ona mi vravela ze to su proste cievky a odporucila IPL.
Je možné, že máš rozaceu. odporúčasm kožného leára. ak je to tak je možné, že ti predpíše mirvasowww.adc.sk zbaví ťa to začervenania. Každopádne určite by som šla za kožným lekárom (vyber niekoho podľa recenzií) a až potom sa radila na nete.