Dobrý deň, chcel by som sa poradiť či je nutné isť za lekárom ak počas cvičenia ma začne pichať na hrudi v oblasti kde je srdce. Vždy ak som niekedy začal robiť jeden cvik pri ktorom ohýbam chrbticu hore dole tak vtedy to začne. Kedysi ked som mal 8-9rokov som musel cvičiť také cviky na chrbticu, spočiatku to šlo bez problemov no počase pri jednom cviku začal tento problém a tak som prestal cvičiť, dnes mam problémy hlavne s krčnou chrbticou tak som znova začal precvičovať celu chrbticu no znova pri tom jednom cviku mam ten problém...inač pri bežných cvičeniach ako su kliky alebo lahsedy nemam problem a roky som stýmto problem nemal noteraz ked chcem vyriešiť problem s bolestou tej chrbtice tak je nutné cvičiť no to pichanie pri srdci sa proste neda vydržať. konkretne ide o tento cvik cdn.klocher.sk
Bolesť srdca počas cvičenia
chrbticu aktualne moc nezaťažujem, pri PC sedím denne pol hodinu niekedy hodinu, nevyspal som sa dobre už roky, sice som si pred pol rokom kupil nový matrac no ani to nepomohlo. Pametam sa že kedysi som veľmi rad prespal aj pol dna :) no teraz posledné 3-4roky ked idem spať tak už za 3 až 5 hodín čo ležím tak ma začne bolieť krčna chrbtica a to nieje až také zlé taká bolesť sa dá vydržať no ono to potom tá bolesť prejde do hlavy a to už by som najradšej po 4 hodinách vstaval.
Mna teraz ale zaujíma že kde je vlastne ten problem že ma to pichá pri srdci pri tom cvičení, mne z laickeho pohladu to pride dosť nebezpečné
ked to je od chrbtice tak prisposobit cviky-ten čo sa zaobera takým cvičenim, nech poradi.
odlahci chrbticu, nesedis pri počítaci dlhon nenahanas sa?
dobre sa vyspíš?
ked to je od chrbtice tak prisposobit cviky-ten čo sa zaobera takým cvičenim, nech poradi.
odlahci chrbticu, nesedis pri počítaci dlhon nenahanas sa?
dobre sa vyspíš?