Bude to tehotenstvo?

Príspevok v téme: Bude to tehotenstvo?
Pennny

Ahojte, viem že sa to tu píše často, ale nikde som nenašla svoj "problém". Ovulaciu som mala asi pred týždňom.. čo je neskoro lebo ju mám v strede cyklu a teraz bola po 3 tyždni. Menzes mi minulý mesiac prišiel skôr o 2-3 dni.. teraz mešká už 4 deň. Nemám žiadne priznaky menzesu. Vždy ma boleli prsia, podbrusko, teraz nič. Mala som nechraneny styk.. viackrat v jeden deň ale vždy sa urobil mimo mňa. Pred dvoma dňami som si robila test a vyšiel negativny. Občas mám biely vytok.. trochu. Inak ma občas bolia kríže a mala som chvíľu pocit že mám horúčku. Som v tom alebo nie?
Ďakujem za odpovede.

Suela

Keď neplánuješ otehotnieť, tak sa správaj zodpovedne, aby si potom nemusela zakladať takéto zbytočné témy.- A ešte niečo: rozmýšľanie je zadarmo, takže pohni rozumom a porozmýšľaj, čo urobiť, aby si nabudúce (ak už nie je neskoro) nemusela hľadať odpovede na takéto otázky.
P.S.: už si naučená na zajtra do školy? Lebo tipujem, že si ešte len neplnoletá školáčka.

Pennny

Naozaj neplanujem otehotniet.. vonkoncom potrat je moc drahý :( nemoze to byt nieco ine? Posledne dni som mala hekticke a stresujuce.. krcok mam vysoko a je skor tvrdsi ako makky