Chybujem v praci

Príspevok v téme: Chybujem v praci
Marya

Zdravim, zacala som robit v praci skolacke chyby. Zabudam, nezbadam chybu a pod. Robim tam 4 roky a uz mi vsetko pride ako rutina, nuda a ze to moze vykonavat aj clovek bez maturity. Taka apatia z mojej strany je akosi. Ale na to ake jednoduche to je nerozumiem preco tak moc chyb v poslednej dobe robim. Pozeram x krat do toho ale i tak nezbadam ze je to zle. Vzdy som si zapisovala vsetko pekne a teraz zabudnem si aj zapisat, staci aby ma nieco vyrusilo tak koniec. Ale aj ked mam cas, klud a pohodu tak x veci prehliadnem... neviem co s tym :( Mimo pracu je vsetko ok, ziadne zdrav. problemy i spanku mam dost. Proste normal. Co mam robit :/

Bubliii

Ak máš takú možnosť, môžeš si do práce doniesť napr učebnicu, odrobiť si, čo máš a zvyšný čas sa učiť jazyk alebo si opakovať niečo.. to by ťa malo udržať v pozornosti. Alebo si skús popri robote zapnúť rádio a počúvať, ale aktívne, nie len nechať ho pustené ako "podmaz". Možno by si chytila aj rakúske, maďarské rádio :D ale teda aby ťa to zase rozptyľovalo od tvojej práce.

lLily

To je normalka, vacsina ludi spozornie az vtedy, ked im zacne nieco hrozit...napriklad vyhadzov ci zmena prac. naplne, ale moze to byt aj prechodnym obdobim a divnou atmosferou na pracovisku, ktora tam zavladla.

menstruacia

rutina, nuda, apatia. asi v tom bude problem. moj problem v praci je podobny, ale ja uz odtial odchadzam, som vo vypovednej dobe. mne pomaha ked sledujem vsetko dianie okolo seba, udrzujem si to v hlave, v pamati, nejakym sposobom som potom v tom sustredenom rezime a pozornejsie tak sledujem aj seba. a moze pomoct aj ked je clovek az smiesne dosledny aj ked mu praca potom ide o nieco pomalsie. a potom naozaj asi aj nejake to rozptylenie, konicek, pohyb, kreativne si hladat nejaku radost. mozno aj zmena prace by neuskodila. mozno si typ ako ja a mnohi ini ze 4 roky uz je moc dlha doba a je cas na zmenu. hlavne ked robis pracu ktora ta nebavi. ja odchadzam po piatich.