Piracetam - last chance

Príspevok v téme: Piracetam - last chance
mumo

Zdravím máte niekto skúsenosti s týmto liekom ? (piracetam) Chcem to užívať na ADD+ depresie niekomu to vraj pomáha.... Potrebujem sa poradiť ako ho užívať, niekde som čítal že to treba kombinovať s lecitin/cholin...? na začiatok treba väčšie dávky ? Mám 20rokov a vážim 65kg

Ďakujem vám za každú radu :)

mumo

ďakujem.. a čo hovoríte na toto dávkovanie ? našiel som to na chytredrogy eu
Dávkování:
3x denně 800mg-1600mg, mezi dávkami musí být odstup min. 4 hodiny. Tato dávka může být zvýšena až na 3x denně 1600mg. Některé zdroje doporučují v prvních dnech zvýšené dávky pro citelnější nástup.
Rozpis dávek na 14 počátečních dní :
Ráno Poledne Večer
1. den 2400 mg 2400 mg 800 mg
2. a 3. den 2400 mg 1600 mg 800 mg
4. – 6. den 2400 mg 1600 mg 400 mg
7. – 14. den 2400 mg 1200 mg 400 mg

Genesis

Ak je ale tvojim cielom zmiernit ADD a depresie skor by som na tvojom mieste skusil napr trojdnovu hladovku pocas ktorej budes primat len cistu vodu a skus zistit ci sa ti pocas tychto troch dni problem s ADD a depkou nezlepsi. Dovody preco odporucam hladovku:
1. Vela krat je ADD a depresia sposobena potravinovymi intoleranciami, takto zistis ak na vine tvojich problemov je strava
2. Pri kratkodobom hladovani dochadza k optimalizovaniu funkcii organizmu a paradoxne ma na telo regeneracny a omladzujuci efekt

Genesis

Uzival som piracetam pocas skuskoveho obdobia. Davkovanie najprv 2x800 potom 2x1200 mg denne v dvoch davkach. Popravde ziadny zazrak som nepozoroval. Jedine co sa mi osvedcilo ho skombinovat s kavou vtedy zlepsoval koncentraciu a bdelost viac ako kava samotna.

Neviem ci uzivas na ADD nejake psychostimulancia, velmi by som nekombinoval piracetam so silnejsimi psychostimulatmi ako kofein kvoli tomu ze zosilnuje ich ucinok a mohlo by dojst k vyraznym neziaducim ucinkom. Taktiez by som piracetam nekombinoval s antidepresivami pretoze tam tiez moze dojst k ovplyvneniu ucinku lieciva.

Inak mozes skusit davku od 1600 do 2400mg na den v dvoch davkach. Lecitin k tomu davat mozes ja osobne som ale s touto kombinaciou ziadne pozitivne vysledky nemal.