Dobrý deň, pred mesiacom mi diagnostikovali silný zápaľ pľúc, teraz je to už lepšie, ale doktorka mi predpísala liek Prednison, o vedlajších účinkoch mi nič nevravela, preto sa chcem spýtať vás, ktorí s tým máte skúsenosti.
Naozaj má prednison také zlé účinky ako sa píše na internete ?
Prednison
Vyrábam smrekový sirup pre deti a pre dospelých mám smrekovobylinkový elixír, vyrobené v BLV liečivej vode.
Tieto zázračné tekuté látky ma zbavili zápalu pľúc, zápalu priedušiek a hrdla a pomáhajú celému telu ochlieňovať patogény aj rakovinové bunky. Ešte niečo ostalo.Máme to overené a vyskúšané.Pretože E.únia zakázala nariadením predávať v drobnom konečnému spotrebiteľovi preto to verejne neponúkam.
Ani 10 vajec sa podľa nového nariadenia nesmie predať ani susedovi.
Preto ľudia chcú preč z únie. Všetko nám zakázali. Preto ani BLV liečivú vodu skárancom v Bruseli nedám.
Kortikosteroidy sa pri niektorých typoch pneumónií dávajú ako prevencia vzniku fibrózy, znižuje riziko rozvoja ARDS (syndróm akútnej respiračnej tiesne).
Pri vírusovej, kde je použitie diskutabilné a pri aspiračnej (pri vdýchnutí olejových látok).
Pri ťažkých bakteriálnych pneumóniách, pri pneumocystóze.
Aj pneumónia je smrteľné ochorenie. Len ľudia si to častokrát nemyslia a považujú ju za banalitu.
Je to hormón, kt. na každého účinkuje inak. Stačí, ak si prečítaš príbalový letáčik. To si na tom tak veľmi zle, že Ti ho musela predpísať? Byť na Tvojom mieste, žiadala by som inú alternatívu, ak vôbec dáku potrebujem a doliečovala by som sa alternatívne - domáci sirup na odkašliavanie, čaje, preklepávanie hrudníka, zapper,... kPrednison sa predpisuje pri oveľa vážnejších zdravotných stavoch.