Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pancusky, ano - nie?

Príspevok v téme: Pancusky, ano - nie?
robotnica

v mojeje praci sa obcas stane, ze pracovne sa musim zucastnit na slavnostnom koncerte,recepcii,vystave...ako aj teraz .Bolo teplo tak som si dala saty -letnejsie do polovice kolien,ale nemla som k tomu topanky -lodicky z uzavretou spicou,tak mi k tomu ladili iba sandale na opatku,ale kedze to bolo v kostole,myslela som si ze je vhodne dat si pancusky,nikdy som to tak nemala,lebo sa mi to nepaci..stale mame v robote debatu:ano pancusky je treba,alebo nie nepatria do sandal.Ked to citam v casopisoch raz pisu tak potom onak....tak kde sa dozviem pravdu??poradte neaku stranku....

mam56

Veštba na rok 2016 (týka sa to len našej krajiny):
Január: v tomto mesiaci nevidím žiadne väčšie, ani extrémne problémy v našej krajine. Treba viac popracovať na tom, aby sme si začali vážiť viac našu prírodu, ktorá je u nás tak čarovná. Kto by chcel odísť, keď tu máme všetko, že? Treba zatlačiť aj na OSN, aby sa viac zredukovali výfukové plyny a exhaláty, lebo dopadneme veľmi zle. Už teraz cítim v kostiach veľmi veľké problém. Autobusy nemôžu chodiť prázdne, pričom sa každý vyváža na drahom aute. Kde je chudoba a pokora? Kto je vašim Bohom, v skutočnosti? Pýcha? Skapete pre pýchu, ak sa nespamätáte.
Február: v tomto mesiaci bude treba riešiť otázku zamestnanosti na SK. Veľa mladých je bez práce, nemajú čo robiť. Treba sa na to pozrieť detailnejšie. Netreba riešiť problémy len povrchne len preto, lebo vy sa máte dobre. Treba dopriať aj iným. Takisto v tomto mesiaci treba znížiť odvody do poisťovní, hlavne čo sa týka živnostníkov. Ak by to bolo možné, tak treba novým živnostníkom odpustiť ich odvody aj na dva roky.
Marec: marec, marec, marec, kopl ma do vajec Marec bude dlhý mesiac, treba si hlavne premyslieť stratégiu toho, čo sa bude diať v lete, myslím tým to, aby bolo dosť obilia v našej krajine. Možno by bolo dobré, keby ste experimentovali a začali pestovať aj iné plodiny. Treba zistiť, čomu sa ešte darí v našej krajine, akým plodinám a podobne. Nevyznám sa v tom, preto hovorím len všeobecne. V poľnohospodárstve sa treba snažiť používať čo možno najmenej chemických hnojív, aby sme predišli rakovine a iným zdravotným problémom spôsobených chémiou. V tomto mesiaci musí vstúpiť do platnosti zákon o redukcii emisií vypúšťaných do ovzdušia. Netreba sa riadiť len Európskou Úniou, ale aj sami sebou. Musíme mať aj vlastný rozum. Každopádne treba tlačiť na EÚ, aby sme obmedzili import vecí z Číny. Oni si nesmú z nás spraviť trhací kalendár, čo sa momentálne deje. My ich značkové hodinky nepotrebujeme. Treba viac vsadiť na reklamu o tom, že naše produkty sú oveľa lepšie než tie zo zahraničia. Treba zatlačiť na výrobcov výrobkov, aby boli obaly jasne slovenské, nielen nejaké blbé logo. MUSÍ TAM BYŤ VIDNO, ŽE JE TO ZO SLOVENSKA. FARBY. Ok??????????????????????????? Vizualizácia.
Apríl: v apríli sa toho veľa neudeje, ani na Slovensku, ani v zahraničí. V tomto mesiaci skončí vojna a konflikty. Slová sú viac než skutky. To si treba hlavne uvedomiť. Ak sa krajiny prestanú urážať pre vieru, tak žiadnej vojny už nebude. V tomto mesiaci treba chodiť viac do prírody, treba si uvedomiť aké nádherné máme lesy, ako všetko ožíva. Treba sa začať tešiť, nadýchnuť sa čerstvého kyslíka. V tomto mesiaci cítim, že sa môžu vyskytnúť zemetrasenia na miestach, kde sú tektonické zlomy, ale nebude to žiaden extrém.
Máj: v tomto mesiaci budeme musieť ustúpiť ako krajina oveľa väčším veľmociam, ktoré na nás budú chcieť mať väčší vplyv. Treba viac zabojovať o pozíciu Slovenska, ale nie žalobami, ale in-formálnymi spôsobmi. Ak také nepoznáte, tak sa ich v predošlých mesiacoch pekne naučte. V tomto mesiaci musí vstúpiť do platnosti zákon o skrátení zimných prázdnin. Urobte raz radosť našim deťom, aby sa viac tešili na leto. My už zimu nemáme. Tiež by bolo dobré, ak by mali deti možnosť vybrať si predmety, o ktoré majú záujem. Naše deti nemusia byť chodiacimi encyklopédiami. Treba viac spolupracovať s psychológmi, aby sa perspektívne vedelo povedať, na čo má dané dieťa talent. Deti netreba traumatizovať prehnaným quantom látky v škole.
Jún: v tomto mesiaci sa treba snažiť o to, aby sa naši mladí začali vracať zo zahraničia domov. Všetci mladí majú len odchádzať do zahraničia? Leto bude super-hot-horúce. Bude super teplá voda. V tomto mesiaci sa nič zlého nestane. Netreba zvyšovať minimálnu mzdu, treba dať prácu všetkým. Kto nebude chcieť pracovať, musí skončiť vo väzení. 1/3 mladých nemá čo robiť. Toto nemožno považovať za normálne. Musíte niečo spraviť, inak pôjdeme ku dnu ako Titanik!!!
Slovensko musí mať právo povedať svoj názor. Mne sa nepáči, ak niekto niekoho uráža, ale je to na vás. Pozor, lebo na to sú oni veľmi hákliví. Ja som bol dosť prostoreký voči nim a nedopadol som veľmi dobre, takmer.

3M

Silonky na žene su najviac T-O-P. Ak ma žena ukázať svoje pekné nohy tak si myslím ze v silonkach je to najlepšie. Je to sexi a každý chlap sa obzrie ci zadany alebo nezadany ;-)

susana2

Ja si pravidelne kupujem tu fashion-intimate.cz a neviem či by som menila, ide aj o prístup obchodu aj o dobrý výber, je tam aj možnosť poradenstva, to mi veľmi vyhovuje.

Szentivanyi

Silonky do lodičiek z otvorenou špičkou je prípustné ale musia biť telovej farby a bez zosílenej špice.
Kto sa chce so mnou hádať tu je stránka. Ale osobne si myslím, že toto pravidlo musel vymyslieť iba blázon!! Vraj neestetické ..to musela vymyslieť nejaká krava, lebo muži sú opačného názoru. Je to sexi !!!A v súčastnosti sú silonky bez ukončenia špice takže v lodičkách sú prstíky bez pančušiek. Také silonky dostať aj tu..
www.youtube.com

modni-poradna-cz.webnode.cz

Silonky pre mužov a ženy z celého sveta tu.. (sme IBA INFORMAČNÝ WEB)
www.pantyhose8.weblahko.sk