Dobrý deň,potrebovala by som od vás radu.Moja posledná menstruacia bola 27 januára.Robila som si tehotenské testy ale všetko vyšli negatívne.Pred pár dňami som navštívila gynekológa, robil mi vnútorne sono a povedal že mám zväčšenú sliznicu maternice a mysli si že môže byt tehotenstvo,možno aj mimomaternicove.Dnes ráno som si mala urobiť test a v prípade ak bude pozitívny zajtra na krv.Lenze aj dnes bol negatívny.Mam veľké bolesti pŕs.biely výtok ale bolesti v podbrušku žiadne.Jedine bolesti ktoré mám sú po pohlavnom styku, ale neznesiteľne.myslite si že je možné tehotenstvo ?
Zväčšená sliznica maternice
podobnými problémami som trpela niekoľko rokov aj ja, bola som aj na kyretáži kvôli tomu, môže to byť hormonálneho pôvodu, ale aj iného. U mňa sa to vyriešilo tou kyretážou a užívaním špecializovaných hormonálnych tabletiek.
zmen gynekologa,.. lebo on by to tehotenstvo tam mal vidiet či už zahniezdenie v maternici alebo mimo nej...
ked nič nevidel na sone je slepy... to svoje v úvodzovkách si daj do google, je to jednoduchsie ako temu zakladať...