Zväčšená sliznica maternice

Príspevok v téme: Zväčšená sliznica maternice
Malicka355

Dobrý deň,potrebovala by som od vás radu.Moja posledná menstruacia bola 27 januára.Robila som si tehotenské testy ale všetko vyšli negatívne.Pred pár dňami som navštívila gynekológa, robil mi vnútorne sono a povedal že mám zväčšenú sliznicu maternice a mysli si že môže byt tehotenstvo,možno aj mimomaternicove.Dnes ráno som si mala urobiť test a v prípade ak bude pozitívny zajtra na krv.Lenze aj dnes bol negatívny.Mam veľké bolesti pŕs.biely výtok ale bolesti v podbrušku žiadne.Jedine bolesti ktoré mám sú po pohlavnom styku, ale neznesiteľne.myslite si že je možné tehotenstvo ?

petroneta

podobnými problémami som trpela niekoľko rokov aj ja, bola som aj na kyretáži kvôli tomu, môže to byť hormonálneho pôvodu, ale aj iného. U mňa sa to vyriešilo tou kyretážou a užívaním špecializovaných hormonálnych tabletiek.

Moncicik

Ahojte baby mám takú menšiu otázku. Mešká mi to už dva a pol mesiaca . Bola som u gynekológa a tehotenstvo vylúčil. Ale povedal mi že mám zväčšenú sliznicu. Mávam bolesti pod bruchom a tak isto aj pri pohlavnom styku a dosť často chodievam cikať. Neviete náhodou niečo o Tom???

ANGEL-DEMON

zmen gynekologa,.. lebo on by to tehotenstvo tam mal vidiet či už zahniezdenie v maternici alebo mimo nej...
ked nič nevidel na sone je slepy... to svoje v úvodzovkách si daj do google, je to jednoduchsie ako temu zakladať...