sprejík Lenzetto

Príspevok v téme: sprejík Lenzetto
Tamara_K

Ahojte. Chcela som sa spytat aku mate skusenost s uzivanim hormonov po hysterektomii. Mne lekár navrhol nejakú novinku, taky sprejik Lenzetto. Teraz ho uzivam tretí týždeń a som spokojna, neverila som, ze by to mohlo fungovat, aj ked je tam nizsia davka hormonov ako v tabletkach, no funguje : ). Tabletok uz mam aj tak dost inych a takto si sama regulujem, kolko davok potrebujem a strieka sa to len raz denne : ))).

Carmenka2

Ahojte, u nás v rodin, užíva Lenzetto moja mam. Predtým užívala estrevu. Videla som ju Lenzetto aj používať, je to veľmi jednoduché. Strekne na ruku a nechá zaschnúť. Naproti tomu gelu je to ešte jednoduchšie. Nemusí sa nastriekaného miesta ani dotknuť. Strieka si ho v prípade potreby a veľmi rýchlo zaberá. Hovorila že by na tabletky už neprešla nakoľko ich chvíľu brala a neola voec spokojná.

VandaKE

Ja som dlho používala Estreva gel, no potom ho prestali vyrábať, nejaký čas mi ho vozil známy zo zahraničia a nakoniec som prešla na tabletku. Stále si neviem si zvyknúť, že riešim nával tabletkou. Keď mi bolo horšie, zvýšila som si dávku a bolo. Ten gél bol super, ani som nemala pocit, ze niečo užívam a bolo také diskrétne, že všetci nevideli, že sa niečim napchávam. Na návšteve alebo v práci si všetci mysleli, že to mám nejaký gél na ruky a nemusela som s nimi rozoberať podrobnosti a ja som sa cítila istejšie. O tomto Lenzette čítam prvý krát, spýtam sa svojho lekára, či by bolo vhodné aj pre mňa. Ak je to sprej, bude to asi podobné.