nákup kondomov

tomik

ved to je úplne normálne nikto to neberie nejako zvláštne ved predsa každý to robí len nie každý o tom hovorí

sway

ahojte, fakt mate pekne zazitky.my sa s takymto nakupom s priatelom striedame.ale v mojom pripade, zakazdym,ked kupujem, tak vsetky predavacky to beru v pohode, take zlate. normalka.

ivka2

ja nastastie ich kupovat nemusim, na tuto vec je u nas priatel:) ale raz som bola v drogerii a predo mnou parik (ona 16 , on 18..odhad) a za nimi stala starsia pani..a oni si zacali pri pokladni vyberat ze ake..a ked prisiel rad na platenie tak ta pani sa ozvala a povedala nechaj Katka ja to zaplatim..ta pani bola tej holky mama, no ostala som v soku...kupovat to aj s mamou je uz fakt odvaha:)

miso

Tak, keď som gumky kupoval prvykrat ja najsamprv som vyčkal kym bola drogeria prazdna. Vošiel som dnu predávačka, sympaticka 40tnička, prave ukladala parfemy do skrinky. Šiel som rovno k pokladni a ona sa opytala ze čo potrebujem. Vtom momente sa mi začali triasť ruky a pulz som mal asi 130. Povedal som jej že baliček prezervativov. Usmiala sa na mňa a povedala že niečo spolu vyberieme. Medzitym sa spytala či to idem robiť 1x. Ja som jej povedal ze ano. Rozbalila balicek a podrobne mi vysvetlila postup navlecenia. Ked som odchadzal,cely cerveny,zazelala mi priemny zazitok. Ja som mal taky pocit ako keby som tie kondomy kupoval u vlastnej matky. Tomu hovorim starostlivosť o zakaznika. Od tohto momentu nakupujem kondomy uz vyse 2 rokov kazdy piatok iba v tejto drogerii.

kiri

Snad nevadi, ze nie som chalan, ale ja, ked som prvy x kupovala kondomy, bola som v cudzom meste, myslim si, v pohode... Vosla som do drogerky, ale mi ju chceli zavret pred nosom, tak vravim, ze je to dolezite. Tak ma postarsia teta vpustila a zakricala cez cely obchod: Mariena, obsluz este tuto mladu, chce cosi dolezite. Neviem, asi to zaujalo aj ostatne predavacky, lebo vsetky sa nahrnuli k pultu a visiac na m,ne ocami cakali, co take dolezite chcem. Vypytala som si ich potichu, bolo mi trapne a taka tucna fuchtla mi zacala rozkladat krabicky po pulte a hovorit ceny. Vzala som prvu krabicku a isla zaplatit ku pokladni. Zatial som pocula tie ostatne sliepky, ako si somru medzi sebou, ze to bolo teda strasne dolezite. Ked som uz zaplatila a chcela rychlo z toho absurdistanu odist, ta uplne prva, co ma vpustila dnu, znovu zahucala: Mariena! A co ta mlada chcela?? Nechcela som pocut, co jej Mariena odpovie, lebo som trielila prec, ako s nasolenym zadkom.

yo3hi

a na druhy krat som prisiel do lekarne ale inej nemenovanej a tam uz bol chlap ale mal som pocit ze mi ich chce dat zadarmo za jedno kolo snim taky sa mi zdal pritepleny a tiez vosli vtedy ludia a on este tie s extra lubrigantom alebo vrubkovane boze hamba a teraz pohoda.. beriem to ako normalnu vec..

yo3hi

no ja som mal tiez dobru situaciu vosiel som do lekarne ani nohy poviem si fasa :) pristupil som k okienku a pytam jedny durexi a predavacka pockajte chvilku ok.. a v tom vosli dve pekne dievcata a stara babka, a ta caja z lekarni mi vysipala na pult vsetky druhy kondomov od znacky durex.. nic ani som sa necervenal az ked ta stara babka povedala ejha vtedy som nahodil farbu jak pomaranc zobral som akciovku 2 za cenu jedneho a este dva krat paraleny aby som to zakril a bezal prec.. :)

janullko

ako prvak na priemyslovej skole som bezne kupoval starsim spoluziakom za pivo kondomy , moj problem nebola hamba ,ale vzhladom k tomu ,ze som zrejme vyzeral tak na 12 max.13 rokov , tak mi jedna starsia predavacka v jednej nemenovanej drogerie nechcela tento lukrativny tovar predat az na zasah mladsej predavacky ,asi mala pre tuto vec viac pochopenia tovar predali ,v tedy v mojom pripade islo o pivo ,takze v hre bolo vela..