Nevyvinuté prsníky

Príspevok v téme: Nevyvinuté prsníky
anonym78942

Mám 21rokov, možno je to čudné ,ale pohlavne som doteraz nežila,chcela by som sa už konečne cítiť ľubená a chcená,ale mám problém sa pred chlapom vyzliecť, mám vývinovú poruchu prsníkov, nosím podprsenky A75 ,čiže jednak sú veľmi malé ,ale majú aj odlišný tvar, aj vo veľkosti bradaviek mám uplne odlišný tvar.
študujem medicínu a nemám peniaze nazvyš,aj ked rozmýšľam vážne o plastike prs,pretože sa necítim dobre.

Moireal

Mohla by som sem napisat desiatky mien hereciek a v mojom zivote som takisto poznala vela bab co mali vacsi uspech u chlapov ako tie prsate. Dolezite je umenie flirtovat a sebavedomie. A ked si stihla a mas peknu tvar,tak to staci. :-)

mmhm

Ked budeš lubiť svoje telo bude ho lubiť aj tvoj muž.
Netreba mať zbytočné komplexy z takýchto vecí.. každý má svoje nedostatky niekde
Prsia nie su podstatou kvalitného vzťahu ani ničoho takého, ked už tak skus pozdvihnuť na sebe iné kvality napríklad dobrý zadok.:D a celkové telo. ja mám asi 70A, takže vystrih som v živote ani nenosila haha, ale aj tak ma nikdy za to žiadny neodsudil, nesmial, ani nič podobne, u normalnych mužov to nie je priorita vobec. takže asi tolko..netrap sa koli tomu a budeš šťastnejšia , ver mi.

Buki

Ahoj ja som buki a mam alergiu na realitu. Vazne uvazujem ze si dam implantovat davkovac morfia no poistovna mi to nechce zaplatit a ja nemam ponize.