prst spinavy od analu.ako to vnimate chalani?

Satanko

BJ what?
samozrejme ze im to vadi, lebo sa musia vonku pozerat na dvoch zvrhlikov, ktori tu chodia. A este si davat pozor na deti. A tych zvrhlikov pribuda, tak ze sa uz neda ani chodit po ulici.

kde zijes, ze na ulici stretavas suloziacich ludi, ze sa ani neda chodit?

BJ 2

samozrejme ze im to vadi, lebo sa musia vonku pozerat na dvoch zvrhlikov, ktori tu chodia. A este si davat pozor na deti. A tych zvrhlikov pribuda, tak ze sa uz neda ani chodit po ulici. Preto ich poburuje ked to robia, a stazuju sa, hovoria im, ze je to nechutne. Fuj... ako vazne, to co je za cloveka, co sa hrabe v analnom otvore, priznajme si. Je to choroba a uchylka.

Satanko

Keď sa ti to hnusi, načo o tom píšeš. Čo si robia dvaja v súkromí je ich vec. Nestaraj sa a nesúď. Keď máš veľa energie riešiť, choď naháňať ozajstných zvrhlíkov, čo zneužívajú deti, unášajú ľudí a podobne.

Vila_analka

Bekky ja som chalan a mňa to veru neodpudzuje. Keby mi ženská pred sexom robí to čo ty opisuješ, zavolám asi Pezinok.

Bekky

Každého chalana ktorý môže byť akokoľvek nadržaný to odpudzuje. Preto je klystír. Ktorý si ma robit priateľka resp. Sexuálna pratnerka hodinu pred analom a od vtedy nejest. Robí sa tak že sa priateľka najskôr vyprázdni potom sa dá do vane roztiahne si prstom analik a najstrieka do neho teplú vodu . Potom sa zas pôjde vypradnit a takto bude pokračovať až kým nebude kakať čistú vodu.

0vecka

Djevel zase v tychto filmoh to byva zobrazovane dost divne. Musi tam byt vsetko vidno a tomu su prisposobene aj uhly atd. zase ono to neni ziadny dokument ale material ktory ma cloveka stimulovat a to robi dobre

Djevel

klikklak porno vseho druhu znazornuje len to, co my ludia robime medzi sebo a nielen medzi sebou,..od stvorenia sa medzi sebou ... to je proste fakt a tak to ber. Ziadny diabol ale smam boh nas stvoril na svoj obraz, nieje to ziadne fuj ale zivot.
K teme...vacsine chlapov to nevadi a ak ano v tej chvili to neriesia. Spytaj sa dotycneho s ktorym sa ti to stalo, stane - jemu to vadit moze a dalsiemu vobec. Je to individualne.

0vecka

diziana dla mna je to vsetko len o Tom co cloveka vzrusuje a ako je nadrzany...

napr ten chlapik co broji proti pecku je asi tiez riadne pod parou