Smŕkajúca kolegyňa-zbláznim sa !

Príspevok v téme: Smŕkajúca kolegyňa-zbláznim sa !
Danielka 26

Pekný deň prajem,
mám taký problém v práci a neviem či sa chcem vyžalovať alebo poradiť od vás. V práci máme super kolektýv, dobré vzťahy, s kolegyňou si super vychádzam, no predsa len... Hrozne smŕka a poťahuje nosom. Sú to také zvuky, že by ste neverili. Pripomýna mi môjho chrápajúceho tatka. No proste hrôza. Nie len že mne to neskutočne vadí, (až tak, že si zacpavam jednou rukou nenápadne ucho a utekám na WC do ticha na chvílu a som nervózna z toho, stalo sa mi už že ma to znervóznilo natoľko, že som urobila v práci chybu v papieroch), ale myslím si že to strašne zle pôsobá aj na okolie. Predsa len trávim s kolegiňou 8 hodin denné. Je to až príliš keď takto vedľa vás niekto fŕŕŕŕŕŕŕka 8 hodín...
Premýšľala som že jej to nejako slušne poviem nech prestane, no ona má nejakú alergiu a myslím si že to preto. Možno za to ani nemôže alebo si to neuvedomuje. Neviem. Neviem teda, či je to u alergikou normalne. A týmto nechcem alergikou uraziť.
Bojím sa ale, že sa na mňa urazí alebo že sa jej dotknem. Ona je super kolegiňa ale vadí mi to. Neviem čo je lepšie.Nič nehovoriť alebo nejako opatrne niečo naznačiť či rovno to povedať? Máte niekto podobnú skúsenosť? Ako ste to riešili? Ďakujem za odpovede a ešte raz príjemný zvyokšok dňa.

Danielka 26

Noo to nie je zlý nápad. Sme v kancelárii 3 takže by to vedela. Sedím hneď oproti. Hneď by sa pýtala. Ale aby som to nemusela hovoriť že jej posuniem lístoček to nie je zlé.

Messje

Mozno jej nenapadne podstrcit listicek na stol kde bude slusne napisane,ci da ti neda obmedziť ze to vyrusuje.Pises ze je vas tam viac.Ak si to pred nikym nespominala,nikto nebude vediet kto to bol.

Danielka 26

To sa ale zial neda musime byt spolu v kancelarii.dnes to zase zacalo zblaznim sa z toho neviem uz co mam robit