Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepali mi tak akoby som chcela

pavucina

jednoznačne odporúčam GG caps od Švajčiarskej firmy Just, nie je problém zaslať na dobierku, podporujú mentálne zdravie, funkcie mozgu, výkonnosť, zlepšujú prekrvenie srdca a mozgu,antisklerotické účinky...

meninka

Stastna blcha Ak som na seba velmi prisna, tak skor mi to pali. Myslenie je lepsie, ale nie som ten typ cloveka, aby som bola vazna. Musim sa zmenit.

stastnablcha

mozno si na seba prilis prisna. vela ludom nedochadza a dokazu byt uspesny a najst si svoje miesto na zemi. a na to aby si vedel clovek pospajat suvislosti potrebuje aj vek a dozriet.

meninka

Ipsik Nie je az tak zle, ale ked to nie je ako ma, tak je problem. Pred tebou ta slecna to vystihla, ze sa malo sustredim. Niekto je aktivny no iny nie.

Ipsik

Nie, nemusí ísť vôbec o žiadnu poruchu psychiky, netreba hneď zo všetkého robiť tragédiu. Podľa mňa máš len tzv. retroaktívne myslenie, za to sa nemusíš hanbiť.
Aj moja ex má také retroaktívne myslenie, najlepšie by bolo, keby som jej poslal nielen výživné na syna so spätnou platnosťou, ale aj na ňu od dátumu jej narodenia - ha, ha.
Najlepšie všetko naraz a o rok by si na mňa spomenula ako smrtka na pacienta, že predsa je to len málo:-D

kiddo

Tie lieky, ktore uzivas, mozu zapricinovat poruchy koncentracie. Plus ak sa dobre nevyspis, ak nemas kvalitny spanok. To vsetko mozes vnimat, ako ze ti nepali.

kiddo

Tiez mam pocit, ze mi nedochadzaju uplne logicke veci, a to studujem IT na VS, ale niekedy akoby som nerozmyslala, nejde to. Mozno sa iba malo sustredis alebo si z niecoho unavena alebo mas malo spanku. Ale ak mas vaznejsie obavy o svoje mentalne schopnosti, daj sa otestovat u psychologa a rovno to s nim/nou preber. Su rozne poruchy, ktore sa zacnu prejavovat uz v mladom veku. Tak ked mas pochybnosti, zisti, ako na tom si.