Som na dne, uplnom dne

Príspevok v téme: Som na dne, uplnom dne
sportovec1

Mam 25 opustila ma priatelka,zostal som bez prace, mam uzkost, stres, ziadnu skolu, nic ma nebavi.Liecim sa na depresiu a uzkost.Zabit sa nezabijem, ale moja dusa je hlboko zranena.V medziludskych vztahoch pocitujem nervozitu,cervenanie sa.Zo stresu konam neuvazene, vypadne mi to co chcem povedat.
Nevidim zmysel zivota, ziadnu buducnost.Je mi na zvracanie z uzkosti.Zazil to niekto?

nerozumiem1si

To bude dobré, netráp sa, možno si nájdeš niekoho, kto si ťa bude zaslúžiť. Máš priateľov, ktorí by ťa teraz mohli psychicky podporiť?

etoile

Teraz pises, ze si na dne, uplnom dne. Na akom dne by si bol, keby si bol bezruky, beznohy, ochrnuty, hluchy, slepy?
Ale ano, taketo a podobne situacie zaziva xy ludi :)

Tekva

Ano,zazil. Mala som 26, ked som sa rozviedla, manzel ma nechal. Bola som bez roboty kvoli zdravotnym problemom-panicka porucha ma nepustila von z domu, musela som sa vystahovat, lebo som nemala na najom, panicka porucha a depresia ma 2x prinutila byt hospitalizovana na psychiatrii. Su tomu styri roky. Dnes mam krasny byt, super platenu pracu, ktora ma bavi, a co je najdolezitejsie, stretla som lasku svojho zivota. Bola som tiez na uplnom dne, casto na to obdobie spominam ako na memento.. dokazala som vstat z bahna a zacat zit. Da sa to, len treba vhodnu terapiu.