s priatelom chodim uz dlhsiu dobu, no pred nedavnom sme si kupili byt v meste, v ktorom byva. prestahovala som sa k nemu asi 150 km od domova. tesila som sa, ze mame spolocny byt a ze bude fajn. no mylila som sa. zatial nemam pracu, cize sa nudim. ani ziadne kamaratky tu nemam a priatel je stale prec. bud je v praci, po praci ide rodicom, alebo ide s bratom nieco vybavovat. cez vikendy je zase bud u brata na dome alebo sa ide do zahrady. travime strasne malo casu spolu sami a mne to strasne chyba. hlavne, ked tu nikoho ineho nemam. som zufala a neviem, co mam robit. mam zajst za psychologom? poradte prosim. dakujem
stale sama
Tak ja si nemyslim ze na nudu a samotu potrbujes hned psychologa, co tak najst si konicka, zajst do posilnovne,zapisat sa na aerobic? predstav si vsetky tie cinnosti ktoré potom neskor ked si najdes pracu a ked uz budete planovat rodinku nebudes stíhat...teraz je na nich cas
zajdi niekam kde su ludia. co tak skusit fitko, plavaren alebo nieco ine, ked najdes ludi, ktorzch nieco spaja. skus sa porozpravat s priatelom ci by ti nemohol venovat viac casu, ze ti chyba. ak mas pocit, ze sa potrebujes vyrozpravat, tak zajdi za psychologom. ved za to nic nedas.
najprv by si sa mala porozprávať so svojim priatelom..čo tak ísť na záhradu s ním?....