Zdravím,
pozná niekto kliniku Biodent v Košiciach a vie mi poskytnúť referencie, čo sa týka fixného strojčeka na zuby? Raz som tam bola a mala som trocha zvláštny pocit, nakoľko som im povedala, že mám záujem o strojček a aj napriek tomu ma objednali na čas, kedy tam nebol doktor, ktorý jediný sa tejto oblasti venuje. Takže som tam šla v podstate zbytočne a veľa informácii mi neposkytli. Na Facebooku sú na nich však dobre ohlasy...má niekto priamu skúsenosť s touto klinikou a hlavne čo sa týka oblasti výroby fixného strojčeka v tejto klinike?
Poprípade poradiť mi nejakú dobrú kliniku v Košiciach zameranú na strojčeky s prijateľnými cenami, nakoľko už mám po 18tke.
Ďakujem...
Biodent - strojček na zuby
ja som tam bola ošetrená - ale kaz, aaa celkom zavadzajuce, a veeelmi drahe!!! čo si asi uvedomuješ, ked si dávaš fixný strojček po osemnástke :) alee neviem, moj dojem? tá stará sestra, múdrejšia než obidvaja lekári do kopy, a pri tom mám rovnaké vzdelanie, ale bez titulu na karte poistenca, myslela si asi že som nejaká naivka, chcela som jej vysvetliť čo ma trápi, čo ma zaujíma, a odbila ma slovnými hračkami, a išla ma upozorňovať na nesprávny opis, " nie to vám nespadlo, to sa odlepilo" no toto bol vrchol :) a lekári, su takí zvláštni, nenávidim, ked niekto so mnou niečo robí, a nepovie mi to!! celý čas ticho, celkom som chcela vedieť, čo bude robiť, ale no, bol milý, len keby viac komunikoval, keby vymenili sestru, a dali aspoň o 25% nižšie ceny, tak by to bola TOPka, a jednoznačne by sa im zvýšil dopyt u ľudí.a RECENZIE NA FB SÚ ASPOŇ POLOVICA FAKE :)