To, čo mám možnosť robiť, je vedenie seminárov Tvorenie života 1 až … , ako aj seminárov Regenerácia, aké sú vedené s Posvätnou geometriou.
Na seminároch Regenerácia je aktivované pránické telo, ako aj jeho možnosti spolu s omladením pokožky na fyzickej úrovni ako aj regenerácia tých druhov tkanív v nás samotných, aké to potrebujú a to energiami Posvätnej geometrie v zvýšenej miere tak, ako sme to mali možnosť inak, ako doposiaľ pocítiť. Regenerácia sa deje na fyzickej úrovni priamo na seminári. A pocíti to každý, kto sa rozhodne prísť. Lifting tváre je záverom semináru pre každého, kto ho potrebuje. Omladenie je prvou časťou a je trvalé pre tých, akí sa rozhodnú žiť v pokore aj k svojmu telu. Pokora je základom mladosti spolu s láskou k sebe samému, ako aj žitia ich v každodennom živote, a je to možné pre tých, akí sa rozhodnú. Láska a jej žitie je prejavom nás samotných, akí v skutočnosti sme, láskyplný vo svojej podstate. Nájdeme o tom viac článkov, ako aj nahrávok, aké som nahovoril o vnemoch a pocitoch ľudí, akí to už mali možnosť zažiť na prednáškach v ukážkach, ako aj vo svojich domoch a bytoch tak, ako mi to porozprávali. Dozviete sa o tom na stránke www.posvatnageometria.sk .