...mam katastrofalne chladny vztah s rodicmi..nedostal som lasku a v terajsej dospelosti 30... ich mam chut zabit za to co mi psychicky robili ked som bol mladsi ..ich manipulativne sklony...som tak vnutorne agresivny na nich...vkuse pocujem to ich vycitanie a debilne rady...nezijem s nimi uz davno..mam priatelku...ale dolieha na mna zla vychova ...najradsej by som ich zabil doslova..asi je vhodne zajst za psychologom...lebo sa to vo mne len stupnuje
agresivita
Narodi si sa vhupol si do tohto tela tak svoj osud musíš rešpektovať, alebo si mal vhupnúť k nejakému susedovi, ožranovi, tyranovi aj možno k cigáňom. Takže je to ťažké, každý by chcel niečo lepšie. Ale to sa nedá.
Polož si otázku , potrebuješ ešte rodičov ? Ak už nie tak odíť niekde ďaleko. A buduj si krajši život, aby si dokázal rodičom ,že si lepší ako oni.
Rodina rodicia nas poznaci na cely zivot co si nesieme az do dospelosti kto nemal stastie na rodinu zanecha hlboke stopy jazvy na detskej dusi, ale ked si uvedomis si silny kedze si to vsetko zvladol a dneska mozes povedat ze prezivas stastie.Tak kasli na ludi ktori o to nestoja
Nesmieš to brať až tak tragicky. Však rodičia neštudujú psychológiu a pedagogiku, aby dokázali na svoje deti pôsobiť exaktne ako podľa nejakého vzorca, to tiež vezmi do úvahy. Musíš na sebe popracovať sám, aby si bol so sebou viac spokojný. Priateľke povedz, aby s tebou mala trpezlivosť. Nikto nie je dokonalý. Pamätaj, že Titanic je väčší ako kôň:-D
Rodicov si bohuzial nevyberame, skus krotit emocie a upni sa na nieco co ti robi radost, venuj sa priatelke budujte si krasny vztah, zivot spolu a nepestuj v sebe zlobu nevedie to k nicomu.Rodicia sa sami potrestaju ked s nimi obmedzis kontakt pochopia ze asi v zivote nieco pokaslali.Ty si uzivaj lasku tak aby si bol stastny konecne.Pomstu nenavist zlobu zavist ignoruj.