baby poznate ked vas muz na vas uplne z vysoka serie? varite, periete, upratujete, proste starate sa o domacnost - ALE starate sa aj o seba, nezanedbavate sa, vyzerate dobre, ALE AJ TAK NA VAS SERIE? neviem, mozno som jediny pripad, ale je to tak. kazdodenna rutina, prist z prace, dat jest, dat si na terase kavu, pokecat o robote, o tom aky bol den, a tot vsjo... potom si dat sprchu a lahnut akoby nic ani dobru noc ani figu borovu. ak je sex tak len kvoli mne, ja som iniciator, ja zacina s obchytkavanim s fajkou atd, je to v pohode ked zacnem je, potom je sex do nepricetnosti. ak by som nezacala mesiac nezacne ani on, ako drevo ktore mam chut s niecim jebnut po hhlave. :-((( ocakam eakcie ze ma inu, nema inu, z roboty ide rovno domov /nie zeby som bola chorobne ziarliva, alebo ho stale kontrolovala, ma dost slobody, chodi von, chodi na fotbal tenis atd, raz do tyzdna chodime aj spolu, komuniakcia je skvela, sme spolu 7 rokov z toho 2roky manzelia a mame sa bavit STALE o com./ ak pride tema sex a preco nie je aktivnejsi v tomto, tak len znama vyhovorka, ze so to namyslam, a ze je unaveny z roboty, mozem osrat taketo vyhovorky. nebudem to pocuvat stale, co by dali jeho kolegovia aby mali taku zenu ako som ja, len slintaju a rypu do nho ze ach to si musel mat noc, a stale dokola to iste, myslim si ach chlapci , keby ste vedeli ze to VSETKO je na mne... :-((( ani nepamatam kedy ma vylizal, vobec nepamatam, hoci ma zabijete.... stale len fajka a sex.... fajku? tu ma skoro denne, okrem dnesku kedze som mu vyrozpravala co som mala na srdci.... tak sa zduril a isiel spat, to vie najlepsie.... ale preco ak pride k tomu, ze zacnem ja , zacnem ho hladkat, fajcit atd, tak je sex neopisatelny aj po 7 rokoch sa citim ako v nebi, a vie si to uzit aj on, vidim to na nom, stale je sex uzasny, cim dalej tym viac ma moj muz vzrusuje, neprejde den kedy by som si v praci nepomyslela na sex a mojkanie s nim, neprejde den kedy by som nepomyslela na obycajnu pusu od neho, milujem ho kazdym dnom viac, ale chyba mi od neho iniciativa, nepriklada ruku k dielu, nebol vzdy taky, prve dva roky ked sme sa spoznali, ztrhol zo mna kratasy a isiel na to, akurat postupne to zacalo upadat, a vacsinu nasho vztahu som iniciator ja, a posledny rok mozem povedat ze LEN JA. On ak zacne, tak viete s cim? nech ho idem fajcit, alebo nieco JEMU ROBIT, inak sam nezacne ma bozkavat chytat dole atd... ja nechcem milenca ani nic? naco by mi bol? mozno nejaku radu, a mozno ziadnu :/ neviem ... hovorime o tom, hovorim mu ze sa nesnazi a ze nejako to vsetko /sex/ nechal na mna,,,, ja chcem citit stale ze ma chce ze po mne tuzi, no ja to CITIM len VTEDY ak to ZACNEM ZASE JA. :-((((
ked moj muz na mna kasle
fuuuu, tu su same negativa na neschopneho muza, ja som zena a nestiham oci otvarať, čo ty dievča robíš
prečo ho fajčíš každý deň? čo si závisláčka na sexe či čo?
daj si pohov, nechaj to na neho, si príliš akčná, berieš mu mužnosť, nemá čo dobývať, lebo túto rolu si prevzala ty, ani nevieš ako si do tohto spadla, preto on sa prestáva cítiť mužom...ty robíš ťahy na neho, čo má robiť potom on? nebude s tebou zápasiť, zatlačila si ho do kúta, tak čaká a už mu je jedno
terapia: prestaň byť proaktívna, nefajči ho, nemaj záujem o sex
prestaň byť slúžkou a vylož nohy na stôl, lebo sa ti chce a máš na to chuť, nič nerobiť, chod von a prevetraj hlavu aj kundu
fejk tema od hlupej pi*e
takze, zhrnme si to - aj po rokoch mate uzasny vztah, travite spolu cas, mate si co povedat, muz ta neskutocne pritahuje a vzrusuje, sex je neopisatelne dobry a mate ho casto. OK, asi nie je uplne idealne, ze si iniciatorom len ty, ale tuto sa podla mna skvele ukazuje zenska schopnost hladat a najst chyby uplne na vsetkom. Kolko ludi by si zelalo mat taky vztah aky mas ty, aj keby to znamenalo, ze by iniciatorom sexu mali byt oni. Sex je sice dolezity, ale nie je to to najdolezitejsie. Mozno sa nad tym troska zamysliet a byt vdacna za to co mas by nebolo odveci. A potom vklude muzovi vylozit, ze si ho vazis a za co vsetko v tom vztahu si rada, a diskusiou sa dopracovat k nejakemu kompromisu, ne to na neho vybalit pred spanim z nicoho nic.
Vieš, karida, so se.om je to presne ako s každou inou dro.ou. Postupne zvyšuješ dávku, až kým z toho nedostaneš depresie. U vás dvoch je to o tom, že ty si mu dala hneď maximum, tak už to nie je pre neho také pikantné. Nie je to len jeho chyba, ale aj tvoja. Ty si ho proste hneď začala dopovať maximálnymi dávkami rozkoše a teraz to má v paži. Keby si si našla iného, tak pravdepodobne zopakuješ ten istý vzorec správania a zase sa rýchlo prepracuješ k bodu mrazu.
Isto prídeš aj sama na to, čo máš spraviť. Už sa musí cítiť byť vyfa.čený ako fajka šamana:-)