Akupunktúra

Kycera

Vpichy na začiatku budeš trochu cítiť. Záleží od Tvojej citlivosti na bolesť, od časti tela, kde bude aplikovaná a od zručnosti a skúsenosti akupunkturistu (lekára).

Ipsik

Ide aj o to, kto je tým skutočným lekárom, ale na to musí prísť každý sám:-) Akupunktúra je dobrý spôsob ako znížiť deficit zdravotných poisťovní...
---
Každý chorý, každý stuká (stoná) a do misky každý kuká:-)
---
Lekár: nuž, čo babka, prečo ste nechodili, dlho som Vás nevidel?
Babka: ále, pán doktor, chorá som bola, chorá:-D

Marosko-n

Akupunktúra je dobrá, ale nerieši trvalé ozdravenie. zo skúseností sa choroba vracia aj po niekoľkých rokoch a s horšími následkami. T viem so skúsenosti. Akupunktúrov utlmili bolesti a pohyblivosť chrbtice. Na jeden a pol roka bol pokoj no potom nastalo prudké zhoršenie musela na operáciu.
Akupunktúra je dobrá, no potom musí sa človek liečiť,lebo to zle dopadne-

Ipsik

To som chcel povedať, že im ide takmer vždy o prácu s energiou Či, čiže isto bude aj tá akupunktúra o tom, nemusel som to ani študovať.

Ipsik

Ja sa v akupunktúre nevyznám, ale trochu sa vyznám vo východnom učení, ktoré som si aj naštudoval. Chcel by som povedať a zastať sa východných metód liečenia. My sa povyšujeme, že čo všetko sme dokázali a aké rôzne pochutiny sme vymysleli, myslím lieky. Treba povedať, že východná medicína má niekoľko tisíc rokov v porovnaní s našou super-modernou medicínou. Chceme spochybniť niekoľko tisícročné učenie a povyšovať sa nad nimi? Že je za tým diabol? A to aký génius na to prišiel? Východné spôsoby liečenia pracujú s energiou Či. V prípade akupunktúry ide o spriechodnenie energetických kanálov v tele človeka. Neide o žiaden placebo efekt, ale o reálny (nie amatérsky) zásah do energetických centier človeka, ktoré človek reálne má.
--------------------------------
Ak sa zveríš do rúk profesionála, tak sa nemáš čoho báť a isto to nebude ani bolieť. Ak sa bojíš ihiel, tak sa do toho nepúšťaj.
Tak asi tak.