IP Gymnázium

Príspevok v téme: IP Gymnázium
kiku

Ahojte , vopred sa ospravedlňujem ,ale nemám pre vás otázku v súvislosti so zdravím. Mám taký problém chodila som na gymnázium a v polovici tretieho ročníka som ukončila štúdium z nerozvážnosti. Dnes to pokladám za veľkú chybu a chcela by som si ho dokončiť kedže by som rada išla na Vs. Počula som o IP Gymnáziu v BA nemá niekto skúsenosti s externou formou štúdia ? Dá sa to zvládnuť aj doma samoštúdiom ?

0vecka

antipodstavkova tak to si fakt neviem predstavit ze by mali byt z takych expertov doktori. Pochybujem ze by to niekto presadil. Ako to vyzera vo vnutri tej skoly neviem ale viem ake ks1chty tam chodili a co stvarali.

antipodstavkova

akeho jedneho...ovecka...???!!! ved tam neprejde neviem kolko ziakov a za kazdy predmet je 60 eur....na statnych skolach je tolko idiotov...moja kamoska na jednom gympli uci a ma v triede ale totalnych imbecilov....same nedostatocne....ale pride pani riaditelka a povie, ze tento a tento budu mat dvojky...tak to musi vykuzlit a potom z nich este budu doktori...ale na IP nikto nikomu neublizi....nikto z nich nechce byt doktor, tak neviem, preco sa tam robia take spinavosti.....

0vecka

antipodstavkova saq som spomenul ze ak si chce niekto dorobit skolu tak je to idealne...
mozno toho jedneho potrebovali aby aj dalsi rocnik spravili tak ho nechali rupnut.

Ja si pametam ako sme chodili okolo v lete otvorene okno ucitelka sa nieco snazila vysvetlovat a typek mal ftedy este kazetak na plne gule a ucitelka sa tu hudbu snazila prekricat :-D. V parku za skolou davali pernik atd... Preto hovorim ze ak chce niekto totalne pokazit svoje decko tak je to idealna skola. Jasne ze niekto s individualnym planom tam nebude takze sa tam nepokazi...

antipodstavkova

Ovecka, mas pravdu, ale len ciastocne...je pravda, ze je to skola pre idiotov, ktorym rodicia zaplatia a maju pokoj, ale chodia tam aj ludia, ktori si potrebuju dorobit maturu popri zamestanani, ako moja segra, alebo studenti, ktori studuju na skolach v zahranici a nase stredne skoly im neumoznia individualne studium a maturita v zahranici nie je nasim skolskym systemom uznana, aj keby to bola aka prestizna skola, tak si potrebuju dorobit maturu na SK. Mna len irituje to, ze koncorocne skusky boli uplna komedia...vsetci odpisovali v danom predmete od toho, ktory bol najlepsi a mal vedomosti....a paradox...ten dotycny, od ktoreho vsetci odpisali na konci roka prepadol a ostatny presli...rozum mi to neberie..nechapem to.....odpisete od niekoho, presne tie iste ospovede....vy prejdete, on prepadne....to je aka logika????

0vecka

Je verejnym tajomstvom ze to gymnazium je pre najvecsich d3bilov. Fetuje sa tam jak o zavod (nehovorim az tak o trave ako o perniku atd) a dochadzka je tam tiez katastrofalna. Akoze ak tam niekto chce spravit vo vyssom veku tak je to mozno idealne ale svoje decko by som tam nikdy nedal.

antipodstavkova

IP gymnazium
Ak chce ist niekto studovat na IP gymnazium, Kremnicka 26, tak davam do pozornosti...15 % studentov nie je pripustenych k maturitam v riadnom termine, aj napriek tomu, ze presli externou castou maturitnej skusky a splnili pozadovane percenta...Pani riaditelka ma urceny menoslov ziakov, ktori budu klasifikovani znamkou 5 na konci roka a su to hlavne ti, ktori uhradili skolne v riadnom termine, takze madam riaditelka sa domnieva, ze su majetni a budu cvakat dalej a tym padom musia robit ustne maturitne skusky v nahradnom termine, cize v septembri. Jedna sa o sumu 240 eur, cize 60 eur za kazdy predmet....Do skoly sa nedovolate na ziadne z troch cisiel a ani pani riaditelka sa neporuca zdvihnut mobil....robi si z toho biznis....takze sa nedajte " odrbat", ked vam bude tvrdit, ako sa to da bez problemov zvladnut....Bude vas to stat vela penazi, aby ste sa dopracovali k mature....tento rok ide na nahradny septembrovy termin 50 ziakov...HANBA...aj na statnych skolach presli vsetci, hoci ani necekli.....Je to spina!!! A Btw...figuruje v 35 firmach, ma za sebou sudne spory ohladom neuhradenych pohladavok...z jej strany...a pozname ludi, ktori si tam za 500 eur kupili maturitu, hoci tam ani neplachli....Tak neviem, preco robi taketo spinavosti ludom, ktori sa len snazia ziskat stredoskolsky diplom a maju ho kralovsky zaplateny...Ale na kazdeho psa je palica....Zeby medializacia....?!

Purpurea

Ahoj nika4 mohla by si mi dat info ohladom skusok? Tiez studujem na IP Gymnaziu a pripravujem sa na skusky elearningovou formou. Mam v tom trocha zmatok ci sa to da stihnut naucit ako prebiehaju testy musis sa rozpisat alebo len vyberas z odpovedi A,B,C,D? A ten nemecky jazyk my sme mali len taky ze zaklady v predchadzajucej skole a ten text je komplet po nemecky bez prekladu a nvm ci to dam vobedz :D ale tak skusim sa to neako naucit. Dakujem za info

Scofield

nika 4,ja tam tiez planujem nastupit.Mozes prosim napisat este nejake blizsie informacie?Ked som volal s riaditelkou tak mi povedala ze sa tam robia prijmacie skusky,ktore ale vraj urobi kazdy.Takze je to iba nejaka formalita?Trochu sa bojim,lebo som bol slaby z matematiky a chemie.Ako teda prebiehaju tie skusky?Dalej mi riaditelka povedala ze ucivo je prisposobene,lebo tam chodia ludia co su uz dlhsie vonku zo skoly a ze by sme sa nemali sancu to vsetko naucit.To je aj moj pripad,ja som vonku zo skoly 12 rokov.V tom pripade si ale neviem predstavit ako to bude vyzerat na maturite.

nika 4

ahoj :) prave tam studujem prvý rok.vsetkych studentov prijmaju externe do tretieho rocnika a teda studium trva dva skoleske roky.mame jedno vikendove stretnutie do mesiaca od piatka poobedia do vecera a sobota od rana do vecera...vsetky materialy nam zasielaju na triedny mail...myslim ze ucivo sa da zvladat .aspon pre mna a to mam doma dve deti.som celkom spokojna s tou skolou