nedokazem zit v realite , je niekto ako ja ? mozem sa snazit ,mozem sa zatinat kolko chcem , riesit veci kolko chcem , ja nedokazem zit v realite , som snilek , stale som niekde mimo sveta , pol roka som dokazala zit realitu ,ale musela som zacat brat lieky od znamej ..... ja to nedokazem................zatala som sa ,ze musim vnimat tento svet..... vydrzala som pol roka ....... milujem zvlastne piesne .... a nieco medzi nebom a zemou .... ja som mimo .... stale nieco snivam ... je niekto ako ja ?? zacala som este aj pit ... lebo neznasam tento svet ... aby sa mi zdalo vsetko krajsie ..pridem si .ze sem nepatrim ...vnutorne ma to taha niekde inde..... nechce sa mi riesit veci , ako ,musim ist nieco vybavit na urad , a ist so stadom !! NIE !!!! nechcem !!!!!! som osobita bytost !!! mam pocit ,ze som blazon ....... je niekto ako ja ,? prosim ? dakujem .. strasne sa trapim :(
nedokazem zit v realite
nie si blazon. len si este blbe decko.
A brat tabletky od znamej su urcite ta spravna volba :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Si mimo reality a brala si lieky, aby si sa vrátila do reality? Tak každý sa snaží utiecť pred realitou a ty sa do nej chceš vracať? Ja som bol v lesíku a jeden pán bežal o 100 šesť, lebo chcel utiecť pre realitou, čo mi aj povedal. Nestihol som mu povedať, že medvede práve obedujú, nechcelo sa mi ísť za ním, lebo rýchlo utekal. O desať minút na to som začul už len silný krik a potom našťastie už nastalo v lese hrobové ticho. Takmer zobudil malé sovičky, ktoré spali. Somár!
Odvtedy som ho už našťastie nevidel, ba, našiel som jednu topánku značky Ni.e v tráve. Asi sa mu podarilo utiecť pred realitou, neviem. Ja som mu to aj trochu prial.