Tlak v oblasti zaludka,bolesti v oblasti obliciek,nemoznost sa zhlboka nadychnut

Príspevok v téme: Tlak v oblasti zaludka,bolesti v oblasti obliciek,nemoznost sa zhlboka nadychnut
marcel111

Dobry den, mam 31 rokov.
Niekolko rokov (4-5) mam problem s tupou bolestou (tlakom) v oblasti zaludka,pocitmi akoby nafuknuteho balona v oblasti pod hrudnou kostou. Pred tymi 4 rokmi som podstupil asi vsetky mozne vysetrenia okrem MR. Okrem zapalu dvanastornika mi nebolo nic najdene. Bol som dokonca hospitalizovany par dni v nemocnici. Zaver doktora bol,vraj je to stresom. Kedze problemy neprestavali,rozhodol som sa navstivit psychiatricku. Ta ma "liecila" vsetkymi moznymi antidepresivami,avsak bez ziadneho efektu. Bolesti stale pretrvavali. To by vsak nebolo najhorsie. Posledneho pol roka sa k tomu pridala akoby tupa bolest,niekedy paliva bolest obliciek a zaciatkom tohto roka mam problem so stazenym dychanim. Nedokazem sa skratka zhlboka nadychnut,akoby bolo dychanie nejako zablokovane. Najhorsie mi je ked sedim,v tejto polohe su problemy najneznesitelnejsie. Ked som bol pred par dnami u obvodnej doktorky,s tym ze sa to uz neda jednoducho vydrzat,odbila ma s nejakymi tabletkami na zaludok. Neviem uz na koho sa mam obratit. Som z toho psychycky na dne. Ak by vedel niekto poradit v hociakom smere,budem velmi vdacny.