Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť brucha pod hrudníkom po každom jedle

Príspevok v téme: Bolesť brucha pod hrudníkom po každom jedle
Dada1109

Ahojte, už ma to trápi dva mesiace. Môžem zjesť hocičo(niekedy sa to neobjavi po jedle ale aj uplne náhodne) a hneď ma začne bolieť brucho buď v strede pod rebrami, alebo napravo a niekedy aj naľavo. Už som absolbovala sono ale tam bolo všetko v poriadku, pred necelým mesiacom som bola aj na gastre, tam mi predpísala Helicid a dietu a o mesiac kontrolu, kam pôjdem buduci týždeň a keď sa to nezlepší že ma pošle na hadičku. Dosť ma nafukuje a niekedy mam aj kŕče, neviete čo to môže byť? Môže to byť vred?

malinada

Ahoj, mňa by zaujímalo ako sa to s tebou skončilo, či niečo sa zistilo, či ti pomohli, či sama s tým ešte bojuje...? Mám obdobné problémy preto sa zaujímam. Veľa zdravia prajem :)

philips

Vred sa dá vyliečiť potlačením množstva kyseliny. Prípadne ak sa zistí pri vyšetrení prítomnosť Helicobactera tak sa prelieči aj ten.

ANGEL-DEMON

životospráva.. nejesť dráždivu stravu,.. nepiť kávu na lačno..
pravidelne jesť vrámci diety kazde 2 hod. niečo drobne napr. jogurt alebo pohár mlieka medzi jedlami... acidko,
ja ked som mala problemy so zaludkom tak mi pomahalo mlieko..

Dada1109

Keby to je vred dá sa v pohode vyliečiť, nie? A keď beriem tie lieky na zníženie kyseliny tak by nehrozilo prasknutie?
A na tú črevnú sprchu sa určite opýtam, čítala som si o tom a celkom ma to zaujalo :)