Ahojte, už ma to trápi dva mesiace. Môžem zjesť hocičo(niekedy sa to neobjavi po jedle ale aj uplne náhodne) a hneď ma začne bolieť brucho buď v strede pod rebrami, alebo napravo a niekedy aj naľavo. Už som absolbovala sono ale tam bolo všetko v poriadku, pred necelým mesiacom som bola aj na gastre, tam mi predpísala Helicid a dietu a o mesiac kontrolu, kam pôjdem buduci týždeň a keď sa to nezlepší že ma pošle na hadičku. Dosť ma nafukuje a niekedy mam aj kŕče, neviete čo to môže byť? Môže to byť vred?
Bolesť brucha pod hrudníkom po každom jedle
Videla by som to na nejakú potravinovú alergiu. Alebo je možná aj celiakia alebo nejaký žaludočný vred vyliec.sk
Ahoj, mňa by zaujímalo ako sa to s tebou skončilo, či niečo sa zistilo, či ti pomohli, či sama s tým ešte bojuje...? Mám obdobné problémy preto sa zaujímam. Veľa zdravia prajem :)
Helicobakter sa tiež nezistil z krvi, máš skúsenosti s vredom?
Vred sa dá vyliečiť potlačením množstva kyseliny. Prípadne ak sa zistí pri vyšetrení prítomnosť Helicobactera tak sa prelieči aj ten.
Práveže z mlieka mam najväčšie kŕče ale testy na laktozu z krvi som mala dobré
životospráva.. nejesť dráždivu stravu,.. nepiť kávu na lačno..
pravidelne jesť vrámci diety kazde 2 hod. niečo drobne napr. jogurt alebo pohár mlieka medzi jedlami... acidko,
ja ked som mala problemy so zaludkom tak mi pomahalo mlieko..
áno a dosť rýchlo, cca 5-6 sedení
Akupunktúra lieči aj vredy?
vyhľadaj akupunktúru,tá to ľahko zvládne
Keby to je vred dá sa v pohode vyliečiť, nie? A keď beriem tie lieky na zníženie kyseliny tak by nehrozilo prasknutie?
A na tú črevnú sprchu sa určite opýtam, čítala som si o tom a celkom ma to zaujalo :)