Aka je najlepsia značka kozmetiky na vlasy a telo ?

gabona1

ahojte, aj ja používam na vlasy kevin murphy kozmetiku, je výborná..Na tvár mám momentálne kúpenú kozmetiku Nuance z lekárne, tiež výborné krémy nočný, očný aj denný a aj sérum mám. Na telo mám mlieko od Juveny..

5Petusik55

Ahojky, my používame výrobky od Forever.
Niekomu sa zdajú drahé, ale opak je pravdou. Dlho vydržia, šampóny sú husté a vlasy sú z nich zdravšie, rýchlejšie rastú, menej sa mastia, nemáme lupiny a suchú pokožku.
Ďalej napr. tekuté mydlo tiež veľmi husté, možné používať nielen na hygienu rúk, ale i ako sprcháč, šampón, na intímne partie, domácich maznáčikov. Dokonca je vhodné aj na citlivú pokožku detičiek.
Má veľa produktov, ak máte záujem vedieť viac. kľudne si môžme popísať súkromne :-)

Bubliii

Ahoj, ja už dlhé roky používam Alverde kozmetiku z DM-ky. Tá je taký zlatý stred - cenovo OK, nie je tak prírodná, ako by mohla byť, ale určite obsahuje menej chémie ako Loreal, Nivea a iné.. A súhlasím, že je to o skúšaní, až tak človek zistí, čo potrebuje, čo mu sedí a čo zase nie.. Nebolo by odveci prehodiť pár slov s kozmetičkou, aby si mala istotu, že používaš tú správnu kozmetiku pre tvoj typ pleti, vlasov a pod :)

afroditka

Myslim, ze cim viac vyskusat, tym si clovek moze najst vhodnejsiu pre seba kozmetiku. to je najidealnejsia cesta.

Helennka

Je tazko povedat co je najlepsia znacka. Chcem sa ale podelit svojou skusenostou s kozmetikou Dobrodeja od Sibircanky. Ja osobne od nich pouzivam krem pantovy alebo s vytazkami z parohov, vyborne mi vyrovnana vrasky hlavne pod ocami a na licach, okrem toho krem jeho tmavsej medovej farby a po vstrebani aj plet vyzera zdravsie, opalenejsie. Priatelka od nich zase viac pouziva krem modra hlina, alebo mumio, to je skor na problemy s akne alebo poskodenejsiu plet. Pri aktivnom pouzivani vydrzi dva tri mesiace. Kozmetika u nas nie je velmi znama, ma skor stalych zakaznikov, napriek tomu je to celkom zaujimava znacka za nie drahu cenu.

Suzinka

Odporucam kozmetiku Kevin Murphy. Je drahsia, ale dlho vydrzi lebo staci pri pouzivani skutocne malo. Uz 4. rok pouzivam sampon, kondicioner a olej na konceky. Skuste, investicia sa vam vrati v podobe zdravych a krasnych vlasov.