Pomoc od RNG

Príspevok v téme: Pomoc od RNG
Savitar

zdravím. mal by som otázku pre pána RNG.
.
Včera v noci som si spravil zábal na vlasy - 1 lyžica kokosového oleja a 5 kvapiek Citricidalu (koncentrát od NutriBiotic). Pokožka bola pred tým trochu podráždená. Po nanesení tento zábal štípal jak čert ale šiel som s tým spať aj tak (reku že to asi zabíja baktérie a pod.) .. Dnes ráno bola (a stále je) pokožka totálne červená, citlivá na dotyk, štípe a neviem čo všetko.. Otázka znie : Myslíte, že mi ten Citricidal mohol pokožku nejak popáliť alebo natrvalo poškodiť ? Neviete prosím ako tento stav zmierniť (čo na to dať) ? Vďaka moc za odpoveď.

Savitar

Ach tak.. Som myslel, že keď svieti na zeleno, tak je prihlásený ale to asi len znamená, že je registrovaný.. Lyžicu kokosového oleja zriediť s 5 kvapkami Citricidalu na celú noc som už raz skúšal a bolo to v pohode, len vtedy som zrovna pokožku nemal podráždenú..

Joleen

Všeobecné zásady pri vonkajšom používaní

1. zásada: Neriedený Citricidal môžeme používať jedine na bradavice a nechtové plesne!

2. zásada: Na kožu a sliznice používame vždy zriedený Citricidal. Riedime ho čistou vodou, glycerínom alebo rastlinnými olejmi (najlepšie černuškový olej).

Nikdy neužívajte nezriedený koncentrát! Vyhnite sa kontaktu s očami a citlivými časťami tela! Pri kontakte s nezriedeným koncentrátom vyplachujte postihnuté miesto vodou najmenej 10 minút. Znaky podráždenia môžu pretrvávať až 48 hodín! Fľašu nestláčajte silno! Držte ju ako pero a veľmi jemným tlakom dávkujte kvapky!

Temeno hlavy

5-10 kvapiek na ruky so šampónom alebo priamo na našampónovanú hlavu. Vmasírujeme do temena hlavy a necháme pôsobiť najmenej 2 minúty. Následne dôkladne opláchneme vodou.

Viac tu: m.liecivemasti.com

Savitar

No vídavam ho tu prihláseného, tak som mysle, že občas ešte odpíše. Ja som nexperimentoval - tento postup radil on na zápaly vlasovej pokožky. Chcel som sa skúsiť spýtať jeho, keďže má s Citricidalom veľa skúsenosti..

Joleen

Rng už nieje a sem nechodí už by bolo na čase to pochopiť ...

A keď v niečom nie si istý prečo to robíš? Načo musíš kaziť zdravie? Najprv si niekde prečítaj preštuduj a poinformuj sa a potom konaj