zdravím. mal by som otázku pre pána RNG.
.
Včera v noci som si spravil zábal na vlasy - 1 lyžica kokosového oleja a 5 kvapiek Citricidalu (koncentrát od NutriBiotic). Pokožka bola pred tým trochu podráždená. Po nanesení tento zábal štípal jak čert ale šiel som s tým spať aj tak (reku že to asi zabíja baktérie a pod.) .. Dnes ráno bola (a stále je) pokožka totálne červená, citlivá na dotyk, štípe a neviem čo všetko.. Otázka znie : Myslíte, že mi ten Citricidal mohol pokožku nejak popáliť alebo natrvalo poškodiť ? Neviete prosím ako tento stav zmierniť (čo na to dať) ? Vďaka moc za odpoveď.
Pomoc od RNG
Ach tak.. Som myslel, že keď svieti na zeleno, tak je prihlásený ale to asi len znamená, že je registrovaný.. Lyžicu kokosového oleja zriediť s 5 kvapkami Citricidalu na celú noc som už raz skúšal a bolo to v pohode, len vtedy som zrovna pokožku nemal podráždenú..
On už tu 2 r nebol tak neviem ako si ho mohol vídať
Všeobecné zásady pri vonkajšom používaní
1. zásada: Neriedený Citricidal môžeme používať jedine na bradavice a nechtové plesne!
2. zásada: Na kožu a sliznice používame vždy zriedený Citricidal. Riedime ho čistou vodou, glycerínom alebo rastlinnými olejmi (najlepšie černuškový olej).
Nikdy neužívajte nezriedený koncentrát! Vyhnite sa kontaktu s očami a citlivými časťami tela! Pri kontakte s nezriedeným koncentrátom vyplachujte postihnuté miesto vodou najmenej 10 minút. Znaky podráždenia môžu pretrvávať až 48 hodín! Fľašu nestláčajte silno! Držte ju ako pero a veľmi jemným tlakom dávkujte kvapky!
Temeno hlavy
5-10 kvapiek na ruky so šampónom alebo priamo na našampónovanú hlavu. Vmasírujeme do temena hlavy a necháme pôsobiť najmenej 2 minúty. Následne dôkladne opláchneme vodou.
Viac tu: m.liecivemasti.com
No vídavam ho tu prihláseného, tak som mysle, že občas ešte odpíše. Ja som nexperimentoval - tento postup radil on na zápaly vlasovej pokožky. Chcel som sa skúsiť spýtať jeho, keďže má s Citricidalom veľa skúsenosti..
Rng už nieje a sem nechodí už by bolo na čase to pochopiť ...
A keď v niečom nie si istý prečo to robíš? Načo musíš kaziť zdravie? Najprv si niekde prečítaj preštuduj a poinformuj sa a potom konaj