Zdravim, pisete si dennik? O com konkretne?Ako je to mozne vyuzit po nejakej osobnej stranke? Co vam to prinasa? V com vas to posuva? Alebo poznamky o tom ako tu napr. co ma nastvalo/potesilo. Za reakcie vopred dik
Pisete si dennik?
**kedysi som si písala ale od istej doby už nie
Ja som si písala denník počas plánovania svadby a zároveň som tak mala prehľad, čo sme už vybavili a čo ešte treba - a ja som sa vypísala z emócií. Aj teraz si ho niekedy ešte prelistujem a pospomínam. Plánujem si aj počas tehotenstva písať, aby som sa k tomu vedela vrátiť. A raz sme si s manželom nahrávali na dovolenke každý deň zážitky z celého dňa, tak to bol tiež taký "denník". Ale klasické denníky ma nikdy nedržali - ja som skôr za hovorenie ako písanie...
dennik je celkom dobra vec. Moja stara si pise a potom mame zaznamy o sa kedy stale. Kedy prisiel ktory robos atd. Ked mas dennik tak napr sa to da pouzit aj pred sudom. Tvoje svedectvo ma vecsiu vahu ked si to napises ako ked bez poznamok vypovedas po napr 2 rokoch
Ja si ho nepíšem, lebo k tomu nemám vzťah, ale isto má svoj zmysel aj čo sa týka psychologického hľadiska. Človek sa nad sebou viac zamysli, že čo robí a ako robí a isto ho to primäje skôr k tomu, aby svoje chyby korigoval, než ako keby si ho nepísal. Isto to má svoj zmysel.