Biele bodky na koncekoch

Príspevok v téme: Biele bodky na koncekoch
Sisi_si

Ahojte, prosím vás o radu. Vlasy som si žehlila cca 3 roky non-stop, už je to asi pol roka čo si ich nežehlím iba príležitostne, nefénujem si ich ani nijako tepelne neupravujem. Používam šampón Gliss Kur hair repair (ten čierny) + balzam + Gliss Kur sprej ultimate oil elixir (ten zlatý). Odporučili mi ho na lámavé, suché a rozštiepené vlasy. No napriek používaniu už cca mesiac mi nepomohol, už neviem čo mám robiť stými bielymi bodkami na končekoch. Po odstrihnutí z vlasu tam biela bodka aj tak zostane neviem ako sa ich zbaviť. vyživiť ich z vnútra? nejaké vitamíny? tebletky? alebo čo? Zeleninu a ovocie jem dostatočne mäso len kuracie. Chcem aby mi vlasy narástli aspoň pod lopatky aspoň tých 10 cm, ale takto to asi nepôjde keďže za deň sa mi bežne zlomí z jedného vlasu cca 1-2 cm a to sa už nedá znášať za chvíľku nebudem mať na hlave ani vlas, prosím o rady investujem do toho čokoľvek hlavne nech to zaberie. ĎAKUJEM !

ANGEL-DEMON

1- kto ti odstrihol z vlasu...?
2- zamysli sa ako sa správaš k tým vlasom

kup si revalid najlacnejsie cez pilulka.sk, ja momentálne použivam zihlavovu vodu (od Alpa)
pravidelne podstrihávať- NIE DOMA! ale u kaderníčky,.. každe 3 mesiace..
na končeky som mala od kadernicky ale kupila som na skusku v DM
sice ma kus iritovala zo zaciatku ta silna asi vanilkova vona no zvykla som si lebo je dobrý, vlasy su po nom leskle, do koncekov dam najviac a aj po dlžkach, mam to už rok a furt je pol flašky, je na pumpičku dlho vydrží, stačia 2 streky...
dalej
ked maš vlasy v drdole daj si do dlzky-do koncekov kokosovy olej riadne,.. a maj tak do dalsieho umytia...
ja sa chodím podstrihavat kazde 3 mes. no teraz som bola naposledy v novembri, testujem do kedy mi vydržia :-D nemám rozštiepené vdaka tejto starostlivosti... a samozrejme ze ja si vlasy nežehlím... nefenujem!

od kaderničky mam JAM-tekute krystaly-na končeky, kráásne to vonia, da sa to kupit cez net... ona to kupuje v madarsku tak ako ostatné kadernicke potreby co pouziva..

neviem111111

hlavne si tie vlasy nestrihaj sama, treba to robit ostrymi kadernickymi noznicami, ked to odsmyknes doma kancelarskymi, akurat si vlas este viac poskodis a este viac sa rozdvojuje a lame.