Ahojte. Začala som cvičiť asi pred dvomi týždnami včera som ale mala prvý krát tréning na ramená. V posilke to bolo fajn váhy som si dávala len o niečo tažšie ako by som asi mala mať. Na záver tréningu som dala kardio. To bola makačka. Nestíhala som sa osprchovať, tak som na seba hodila len kabát a nastúpila som do auta, ktoré bolo hneď pred posilkou.(myslím že to nie je dôvod toho čo mi je teraz) Ráno som sa zobudila cítila som "soplík" dala som si vitamín a išla do školy. Zrazu na mňa išli nejaké návaly bolesti, tepla, zimnice. Momentálne sa cítim akoby ma prešiel parný valec. Svalovicu mám ale len miernu. Môže to byť dôsledok včerajšieho cvičenia? Ďakujem za každú odpoveď a radu.
Horúčka, oslabenie po tréningu
prosim ta netrep blbosti, aj keby bola v posilke nonstop tak svalnata nebude ak nezacne brat rastove hormony
cvicenie ako joga, pilates a natahovanie je sice fajn ale svaly a klby to neposilni a jednoznacne pre zdravie ma väcsie benefity cvicenie aj s vahami a kardio
k teme.. nenechaj sa odradit takymito stupidnymi prispevkami zalozenymi na precitanom clanku v novom case.. Ta horucka je len nahoda, hoci po treningu je telo vo väcsom strese a pomaly sa "opravuje" a regeneruje tak si mozno nachylnejsia na nejaku chripku ale nepripisoval by som to tomu.. nahoda.. vyliec sa oddychni a mozes zas ist cvicit
Prečo také krásne dievča ako ty ide do posilovne. Dievča nema byť chlap,, jemné aj svalstvo, nie je na to žena stavaná, dobre si to prehnala.
Vyber si nejaké iné cvičenie mimo fitko.je ich plno.
Taichi,joga,tanec, pilates naťahovacie vičenia, alebo si to prisposob svojej nature.počuvať svoje telo.Telo ma byť ženské.nie svalnaté