Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hladanie partnerky

Príspevok v téme: Hladanie partnerky
Edd

Ahojte,
Mam taky problem asi ako vacsina, neviem si najst partnerku. Mam 24, taha mi na 25. Mal som.jeden vazny vztah bohuzial skoncil sa uz davnejsie a odvtedy si neviem najst partnerku. Ten prvy vztah bola neskutocna nahoda ktora viem ze sa uz nebude opakovat a zacinam byt z toho smutny.

Som normalny pracujuci mlady chalan co nepije, nefajci nedroguje rodinne zalozeny a mam pocit ze najst si inteligentne dievca mne podobne je absolutne nemozne. Neviem ani kde mam hladat, kedze pracujem v BA ale nebyvam tu. Rozmyslal som ze v kniznici ale neviem si predstavit ze len tak pridem za dievcatom a zacnem sa s nou rozpravat... Niesom skaredy kazdy vravi ze som sympatak ale naozaj neviem ze ako dalej.

Za kazdu radu budem vdacny

lLily

cha, ale to je super "navod", zabije tak dve muchy jednou ranou

inak ja byt chlapom, tak som radsej gayom, to na sto percent - zit so zenou by som teda nechcela

cha

Nauč sa žiť aj bez vzťahov,zíde sa ti to :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ps: plus ..takýmto spôsobom si duplom žiadnu nenájdeš :D

sasdq

Keď nevieš, kde máš hľadať tak z tohto fóra pakuj na zoznamky. Ale zmeň si text, máš ho totálne na houby. Ponúkaš priemer a nič viac. Ponúkni niečo extra, ukáž že si zaujímavý. Ak sa dostatočne poponáhľaš a zaujmeš, tak ešte dnes večer stíhaš rande.

0vecka

lol zase dalsi.. ak si myslis ze si zensku nevies najst lebo nefajcis nepijes a nedrogujes. Tak si kup v najblizsej trafike ploskacku cigarety a od najblizsieho dilera trosku travy... Asi budes sokovany ale ziadna partia silikonovych blondyniek sa ta nepokusi znasilnit.

Zensku si nevies najst lebo si truhlik. Takze moja Rada je nebud truhlik a najdi si zensku a usetri nas toho aky zdravy zivot zijes.