Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rozne priznaky, neviem co to moze byt

Príspevok v téme: rozne priznaky, neviem co to moze byt
bluerain

Ahojte, uz dlhsiu dobu pozorujem na sebe cudne spravanie mojho tela. Mam len 27 rokov, doteraz zdrava, nikdy nic vazne okrem zltacky som v zivote horsie nemala.
Momentalne sa liecim na opakovane zapaly mocoveho ustrojenstva, v ktorom mi nasli crevnu bakteriu enterokok fekalis(prepacte, neviem ako sa to spravne pise)ktora tam teda v takom mnozstve nema co hladat mi bolo povedane, na nete som sa dozvedela, ze s tym trpi vela zien a ze je to potvora, lebo sa len tazko da vyhnat s atb, ktore som uzvivala uz troje na neho. Ten hajzlik tam bud je alebo zmizne asi teda..na kopec veci viem ze liek nie je, napr. ekzem..a potom z tych horsich..
Dalej. Posledny rok pocitujem unavu, proste do nicoho sa neviem dokopat nakolo sa citim vycerpana, unavena, moj doktor je nespolahlivy zial, ked mi robili preventivku, vsetko mam v poriadku ale prestupila som k inemu a tam ziadne vysledky nema.Tak ktovie ci mam ozaj vsetko v poriadku. Na to som teda zacala uzivat 17.5mg prirodneho zeleza kazdy den a zacala som sa citit dobre. Opat ako zdrava sestnastka s hromadou energie. Psychicky tiez vyborne.
Zial mam fyzicku robotu, celych 12 hodin na nohach, behat, tahat tazke veci a pod.Rano som zvykla pit energetaky no uz som s tym pestala nakolko v noci sa mi z nicoho nic rozbuchalo srdce ako dive a to vzdy po energetaku tak uz ho nepijem ani nebudem. V noci mavam spankove apnoe co je dost neprijemne dvadsatkrat behom hodiny sa strhnut ze nedycham :/ zistovala som si o tom, preto viem ako sa to vola, a mavaju to obeznejsi ludia nad 40rokov, co ma prekvapilo nakolko ja vazim 50kg na vysku 160 cm a mam 27 rokov. Tieto stavy mam len sem tam, ked som velmiz roboty vycerpana. Aposledna vec. Jedavam tak ze jem vsetko ale v normalnom mnozstve lebo som taka, ze mne chuti vsetko a aj viac, len potom priberam. Takze to uz v hlave mam zaodovane ze proste jest menej . Ale ked vyhladnem. Nebodaj som sa zlaomila na kavu o par hodin sa zacnem cela triast, v zaludku akoby som mala priepast s horucou kyselinou - neboli, len tak divne mi je, cela sa trasiem aj nohy aj mozog aj usta, som nervozna, nesustredena az ked sa najem, po chvili to prejde,...no a hentieto stavy mam kazdy den posledny mesiac. Chcem si kupit nejake vitaminy len neviem ake. Co to vsetko moze naznacovat?

ANGEL-DEMON

po prvé netreba na všetko kydať ATB, mne moja známa-infektologička ked dala brat krv, moč, ... a mala som v moči toho enterokoka a ja že to čo je prečo to tam mám? ona že nič sa nedeje, že to je bežne, aj ten moč sa "super sterilne" nedá zobrať...

je normálne ze si po 12 hodinovej zmene unavená, ked mas tazku fyzicku prácu... skus to magnezium, ja ráno hned po prebudení do 5min vypijem šumive Mg,
možeš si kúpiť aj toto.. tiež to zvyknem brat kedze mam neurologicku Dg. najviac sa oplatí asi v Dr Max tam kupujem 100tbl- 9,49 €,..

treba sa zamyslieť nad životosprávou, skúsiť piť zelený čaj, tiež mozeš skusiť ginko čaj-klember- to je super na prekrvenie, no a pokial je niekto zimomrivý, niekedy sa po ňom človek potí, čo znamená že učinkuje..

netreba

Určite si doplň magnézium a vit. C, najlepšie v prášku- kúpiš v DM-ke. Zmenu by si mala určite pocítiť.