Dobrý večer prajem . Mám 20 rokov a pred pár rokmi som bol operovaný na nádor a boli mi podávané chemoterapie . Mám aj dost krivú chrbticu od malička a cítim bolesti. Celkovo sa cítim dosť slabý no čudujem sa prečo úrad takto rozhodol . Nepoberám žiadne peniaze ale mal som ZŤP preukaz a teraz mi ho zobrali ... musím to nahlásiť aj v práci ?
Zobrali mi ZŤP preukaz
a este existuje jeden napad.
pojdes tam a povies, dobry deň prislo mi taketo niečo,
myslim že je to chyba, že to nie je možne lebo Z5P sa neodobera,
radil som sa s pravnikom-aj ked si sa neradil. prosím vas dajte to do poriadku,mam na to narok. pravnik vravel že to nie je možne odobrať.
musiš za seba bojovat,
to patri pod urad prace a soc vecí, priamo, invalidný pod soc. poistovnu.pozri si to.V liste ktorý ti prišiel sa určite odvolavajú na nejaký zakon, tak si ho pozri-čo tam porobili, chod sa tam rozčulit, čo si dovoluju, vydebatuj si to s nimi.
to patri pod urad prace a soc vecí, priamo, invalidný pod soc. poistovnu.pozri si to.V liste ktorý ti prišiel sa určite odvolavajú na nejaký zakon, tak si ho pozri-čo tam porobili, chod sa tam rozčulit, čo si dovoluju, vydebatuj si to s nimi.
Skadial si? v ktorom meste robia kraviny?www.socpoist.sk
tam bolo uvedené v tych popisoch, co robia o svojej činnosti- že neberú nikomu.,ten kto ma už.asi niekto nepochopil, nieco s tých dievčat- čo to vydavajú
Skadial si? v ktorom meste robia kraviny?www.socpoist.sk
tam bolo uvedené v tych popisoch, co robia o svojej činnosti- že neberú nikomu.,ten kto ma už.asi niekto nepochopil, nieco s tých dievčat- čo to vydavajú
chod sa spýtat. mas to v tom rozhodnutí, ktoré ti prislo že si uznaný ZťP napisané že opatovné posudenie sa nestanovuje.
Chod sa spýtat prečo ti vzali, možno babenky, nerozumejú zakonom,
pomylili sa skadial si.
odvolanie -nejaké priklady možno sú ako príklad.
alebo sa chod poradit do poradne.mas na to myslim 30 dni.ale ked sa pomýlili aj viac
chod sa spýtat. mas to v tom rozhodnutí, ktoré ti prislo že si uznaný ZťP napisané že opatovné posudenie sa nestanovuje.
Chod sa spýtat prečo ti vzali, možno babenky, nerozumejú zakonom,
pomylili sa skadial si.
odvolanie -nejaké priklady možno sú ako príklad.
alebo sa chod poradit do poradne.mas na to myslim 30 dni.ale ked sa pomýlili aj viac
Môžem to odvolanie nájsť niekde na internete aby som to vypísal ?
nestanovuje sa opatovné posudenie stavu, mas to tam napísané,-
nevracia sa to. daj odvolania, možno sa pomýlili v počítači.
ked to raz maš tak sato nebere,
podla informacii, žiadnemu neberu.
alebo nejaký menovec