Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

este raz skusim..:/ neviete poradit?

neviem111111

boze moj ved na ORL si uz bola, vysledok poznas, tak ked mas take nervy z rakoviny a male decko doma, mozno by si mohla prehodnotit svoje fajcenie a aj hrdlo sa ti potom mozno zahoji...

Kycera

Tie trombocyty sú hraničné, onkomarkery Ti nevyšetrovali a rakovinu si neprivolávaj!
Chce to len kľud a pevné nervy, aby si svoj stav NEzhoršila. Myslí aj na dcérku. Cigarety zahoď, povlak nemáš z nich! Začni ho zoškrabávať.

lenocka81

No panikarim pretoze uz je to dlhsia doba.bola som u orl povedala ze mam chronicky zapal s fajcenia a povlak je tiez s cigariet:/ co sa mi popravde nezda ..teraz pojdem iba na vyter ale neviem ci nejaky bacil moze sposobit taketo zmeny.paniku mam z rakoviny hrdla mam len 29 a 2a pol rocnu dcerku.tak ten strach je zato.obvidna mi robila preventivku rozbor krvy.vsetko bolo v norme iba trombocity 404 a norma je 400.uistovala ma ze rakovina by zvysila nejake hodnoty..ale vela som pocula ze nemusi byt vobec videt na klasickom rozbore krvy

Kycera

Lenočka,
až na tejto fotografii je vidieť to, o čom si písala predtým. Túto Ti poradiť neviem, len odporučiť, aby si nestresovala, lebo tým nič nevyriešiš, ale naopak oslabíš len svoju psychiku. A tú musíš mať teraz silnú. Možno sú to výrastky, možno zápalové ložiská,...
Musíš byť trpezlivá a počkať si na stanovisko lekára.
Poradím Ti však v inej veci. Všimla som si povlak na jazyku, mala by si ho pravidelne odstraňovať. Tvoria ho odumreté bunky, hlieny,...
Nepáči sa mi ani tá zväčšená mandľa.
Drž sa!