Zdravim nakolko ma chita panika kym pojdem k dr. Chcem sa spytat ci nekto nemal take problemi.ta mensia msndla-prava nad nou male ako gulky a zanou uz v hrdle ako nieco vyrastene sliznica alebo neviem co.po pravej strane mam pocit tuhosti krku.bojim sa najvac rakoviny :O
este raz skusim..:/ neviete poradit?
Vdaka..
boze moj ved na ORL si uz bola, vysledok poznas, tak ked mas take nervy z rakoviny a male decko doma, mozno by si mohla prehodnotit svoje fajcenie a aj hrdlo sa ti potom mozno zahoji...
Nie onkomarkery nevysetrovali obvodna nemala dovod.dakujem hej snazim sa len strach je strach.
Tie trombocyty sú hraničné, onkomarkery Ti nevyšetrovali a rakovinu si neprivolávaj!
Chce to len kľud a pevné nervy, aby si svoj stav NEzhoršila. Myslí aj na dcérku. Cigarety zahoď, povlak nemáš z nich! Začni ho zoškrabávať.
No panikarim pretoze uz je to dlhsia doba.bola som u orl povedala ze mam chronicky zapal s fajcenia a povlak je tiez s cigariet:/ co sa mi popravde nezda ..teraz pojdem iba na vyter ale neviem ci nejaky bacil moze sposobit taketo zmeny.paniku mam z rakoviny hrdla mam len 29 a 2a pol rocnu dcerku.tak ten strach je zato.obvidna mi robila preventivku rozbor krvy.vsetko bolo v norme iba trombocity 404 a norma je 400.uistovala ma ze rakovina by zvysila nejake hodnoty..ale vela som pocula ze nemusi byt vobec videt na klasickom rozbore krvy
Lenočka,
až na tejto fotografii je vidieť to, o čom si písala predtým. Túto Ti poradiť neviem, len odporučiť, aby si nestresovala, lebo tým nič nevyriešiš, ale naopak oslabíš len svoju psychiku. A tú musíš mať teraz silnú. Možno sú to výrastky, možno zápalové ložiská,...
Musíš byť trpezlivá a počkať si na stanovisko lekára.
Poradím Ti však v inej veci. Všimla som si povlak na jazyku, mala by si ho pravidelne odstraňovať. Tvoria ho odumreté bunky, hlieny,...
Nepáči sa mi ani tá zväčšená mandľa.
Drž sa!