Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

V koncoch :(

Príspevok v téme: V koncoch :(
Vkoncochx

Už to nedávam :( :( píšem tu pretože sa potrebujem niekomu vyrozprávať a nemám komu. Mám 23 rokov za 2 týždne mám odovzdať bakalárku odišiel mi notebook nespravila som autoškolu ,na druhý krát. Dodržala som všetky dopravné predpisy. Prvý krát má vyhodil na konci, keď sme sa mali meniť a kolegyňou vraj som sa nepozrela keď som zastavovala do spetaka čo nie je pravda.Pozrela som sa a tak som mu aj povedala, kázal mi vystúpiť si a ísť preč. Druhý krát som mala s tým istym a vyhodil má za to že som nedostatočne obysla robotnikov..(tento policajt vyhodil 8 a nechal prejsť 1) v štvrtok mám posledný pokus tak mi držte palce...Ako by nebolo všetko priateľ chce aby som išla pracovať do zahraničia čo som vám tu aj písala ...Neustále pocuvam pri každej jednej hádke že no mohla si ísť do Nemecka a bla bla...Vždy...Keď napr spomínali mu povedala že teraz nemám peniaze lebo do mňa hudol nech isi idem dať namontovať ochrane sklo na mobil (povedala som mu že pôjdem o týždeň keď mi príde vyplata) mám pred výplatou a platila som si opravák na autoškole (študujem a brigádujem popri tom ) a najnovšie má už do zahraničia posiela aj moja mama :(že mám ísť ako iný že si zarobit a stále dookola hádka prečo nechcem ísť a porovnavacky so sestrou ( lenže sestra tam ide s frajerom nie sama a ten môj ísť nechce. Možno som zavislak ale nevydržala by som nevidieť ho 3 mesiace i keď on mňa áno ;( ) Pri čom nie som leniva, nebolo leto kebyže nemakam ..A nie len leto ja pracujem stále od 16 mám brigádu.. Priateľ sa správa ku mne ako k handre úplne menejcenej .. proste povie mi že mám ruky ako ježibaba zodraté že sa mu to nepáči (chalan si asi neuvedomuje že nimi makám tak ich nemám ako bábika :() ja už to nedávam z každej strany pocuam aká som nemozna :hrozna škaredá a už sa tak začínam aj cítiť. Sebavedomie 0 bodov ( to vážne všetci chodíte stale do zahraničia a máte nahherne upravené vlasy ruku nechty a stále chudnete a všetko robíte dokonale :( prosím poraďte mi ako ďalej lebo už som úplne v koncoch :(

malinocka

Ked budu vyrývať tak povedz že i to nepraješ, zhuč na nich, nech si nedvoluju,rob ako ty mysliš, ked si navalas všetko možne bc- to je doležitejšie,
potom autoskola, brigady, jasne že nestihaš a dokašle sa niečo.
počuvaj seba, nech ta beru aka si,ja by som im tresla po papuli.

bfcc

Jednoduchá rada - nenechaj si srať na hlavu.

Pokiaľ si to budeš nechať tak ti to budú robiť. Bojíš sa, že o niekoho prídeš? No tak prídeš, takí ľudia ti za to nestoja, nenechaj zo seba robiť handru..

Ten tvoj frajer je kkt, pošli ho dpč ak sa mu nepáči. Povedz NIE !!
nič iné, iná ceste nie je.. postav sa za seba!

oktobrova

aj ja zasnem, ako sa riadis druhymi. navstiv psychologa, nech ti poradi tak vseobecne, co si nechat od druhych a co uz nie. tvoj frajer vyzera byt magor.

ANGEL-DEMON

ten tvoj "priatel" sa ťa chce asi zbaviť aby si mohol užívať s inymi kedze ťa posiela do Nemecka a on tam s tebou ist nechce...
kopni ho do riti... no a hned po skole sa zamestnaj aby si sa mohla osamostatnit... čiže na SK je to bieda takze ak vies jazyk tak by bolo naj. keby si sla von a ak tvoja sestra zije v Nemecku este by ti aj mohla pomoct tam... aspon kym by si si nasetrila na vlastne byvanie a potom sa pripadne vratit na SVK a tu si najst prácu stabilnu...

thinkaboutthings

Ako prve by som sa na tvojom mieste rozisla s priatelom,mam pocit,ze ti vobec neprospieva. A rodinu si snazit drzat od tela a hovorit si v duchu,ze sa ta ich reci nedotykaju. Vela stastia s bakalarkou :)

Vkoncochx

Viem že mám tento problém a všetkých som naučila že ja budem vždy ta poslusna čo urobí to čo je jej prikazane :( len neviem ako zmeniť svoj život aby so mnou všetci nezametali

kiddo

Ja zasnem, co niektori dovolia druhym, aby I'm urobili zo zivota. Ved ty sa ides pretrhnut, aby si vsetkym vyhovela. Myslis si, ze ak to neurobis, nie si dost dobra. Prd.