Kocurik sa napil tusovej vody

Príspevok v téme: Kocurik sa napil tusovej vody
Chipadale

Prosim vas, neviete niekto ci hrozi nieco mojmu 1,5 kocurikovi ked sa napil z pohara s vodou do ktorej som namacala stetec od cierneho tusu? nebola to uplne cierna voda, este celkom cira, ale uz mala take sivaste zafarbenie, neviem na kolko moze byt tus toxicky, zabudla som ten pohar vcera na parapete, kde dneska vyskocil a napil sa z neho :( hned som to isla vyliat a dala mu cistu vodu ale uz nechcel, teraz spi a vyzera byt ok, ale i tak mam trochu obavy, myslite ze bude v poriadku? mozno riesim hlupost ale ozaj neviem :(

Asik

Nic sa mu nestane ak sa napi tusu nakolko tus je uhlik.Kocurik bude v poriadku, rastlinky su horsie pre macku hlavne jedovate druhy ktore ma clovek bezne v crepniku doma na to davaj pozor

chipadale

faith ci ako sa volas, sam si primitiv kedze nereagujes k veci, len mas potrebu sa tu teraz vyvysovat. Preco by mala byt primitivnost to ze mam starost o zviera, ktore mam na zodpovednosti? ze sa bojim o jeho zdravie a ked neviem, tak sa spytam? ked nemas nic co uzitocne k teme povedat, drz najblizsie usta a svoje komentare ktore nikoho nezaujimaju, ty internetovy hrdina co ma odvahu cosi take poznamenat len spoza klavesnice.

A k teme..kocurik je v poriadku, nepozorovala som ziadne problemy, takze nastastie to nic nebolo..

macka tapka

možno si len lízol nenapil sa, daj mu napit aby to preplachol-striekackou s vodou,veľa nepiju, sak spokojne spí.

tusovavoda

Toxické sú najmä anilínové farby. Pri tuši je to otázne. Keby kocúrik začal vracať alebo mal hnačku, kŕče alebo by bol apatický alebo by mal iné príznaky, že nie je vo svojej koži, treba ho hneď zobrať k veterinárovi. Ak mu do 48 hodín nič nebude, tak sa mu asi nič nestalo, len nabudúce treba dávať trocha lepší pozor, kde si nechávaš veci.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.