Máte niekto skúsenosti s laserovou operáciou očí?
Na koľko vás to vyšlo celkovo aj s tými všetkými vyšetreniami pred a po?
JA rozmýšľam nad tým, že si našetrím peniaze a pôjdem na to. Trpím už od 11 rokov krátkozrakosťou, a teraz mám 22 a mám veľmi silné okuliare (-7, -6). Inak mám všetko v poriadku, som zdravý, nemám iné problémy, ale tie oči, to je peklo. Takto sa nedá žiť....keď človek bez okuliarov nie je schopný vidieť ani obrovské písmeno na vzdialenosť väčšiu než pár cm... úplne ma to deptá a neviem normálne žiť, fakt mi z toho raz preskočí, a šošovky nechcem, to nie je riešenie, to je ako keby človek vymenil barle za neviditeľné barle.... z blata do kaluže, to nechcem..
Na koľko vyjde taká operácia obidvoch očí? Kde je najlepší pomer cena/spoľahlivosť? Mám vôbec šancu si na také niečo našetriť? Bývam u rodičov a študujem na VŠ takže nemám až také veľké výdavky, takže nejaká nádej by snáď bola, keď budem pracovať koľko sa mi bude dať, tak dalo by sa tak do pol roka našetriť?
Ako ste to riešili vy? Dá sa na to napr. zobrať pôžička? Ako sa vlastne berie pôžička, keby som si chcel napr. požičať 2000 €, dali by mi to?