Chcem byť pre ňu viac sexi... ako nato? :-)

Príspevok v téme: Chcem byť pre ňu viac sexi... ako nato? :-)
muz28

Prosim poradte mi, paci sa mi jedna slecna, pokukujem po nej nejaky ten cas ale mam osobe pochybnosti ci som pre nu dost pritazlivy, ide o moj chrup a zadok. Toto su dve casti mojho tela ktore by som chcel zlepsit.
Totiz poradte mi ake cviky na zadok mam cvicit aby som si ho spevnil, myslim ze je dost ochably a nebyt boxerok tak by nedrzal pokope. Som sportovec, som dobre stavany, mam svaly ale tuto oblast nie a nie spevnit. Dajte rady ako nato... please..:-)
Dalsia oblast mojho tela s ktorou chcem nieco spravit je chrup. Predne zuby mam krive a od fajcenia zazltle. Da sa s tym nieco robit ak by som sa pytal zubara? Alebo ma vysmeje ze nie. Daju sa nejako tie zuby vyrovnat aj ked som uz dospely? A co vybielit? Viem ze cigy spravili svoje a zlte ich mam vdaka tomu lebo v detstve som ich vraj mal biele aj na fotkach vidim. Nefajcim uz tri tyzdne, prestal som s tym a viem ze same sa nevybielia. Krive ich mam uz od detstva mama vravela ze preto lebo som dlho nosil cumlik :-D A strojcek som nechcel nosit.
Nepiste mi tu prosim nazory, ze vztah nieje o tom ako clovek vyzera. Viem ze vyzor robi svoje a podstatna je aj povaha a charakter. To viem, lenze dana slecna ma celkom pekny chrup a nechcem pri nej vyzerat ako dvojica z rozpravky kraska a zviera :-D Inac som pekny ale tieto dva oblasti chcem zdokonalit.
Jednemu nechapem preco ked sportujem, posilnujem zadok je stale ochably akoby.
Dik

vaporwave

na tie krivé zuby je napr www.invisalign.sk

aj jedna moja oblubena youtuberka to mala v 25rokoch, mozes si o tom najst skusenosti inych na youtube

messje dik za tip :)

btw k autorovi temy este, pokial je dotycna nefajciar tak uz len to ze si s tym prestal môze byt sexy, aspon nebudes divne smrdiet :D

Messje

Ahoj
So svalmi ti neporadim ale na tie zuby
Naozaj funguju pasiky Crest.Nerobim reklamu.Pouzivam ich sama.Len nie tie 10,ale 30 minutove.Stoji to trosku penazi ale usetris za tie cigarety co si kupoval,tak investuj do pasikov.Uz po tyzdni uvidis ten rozdiel.