Plasticka operacia nosa

Príspevok v téme: Plasticka operacia nosa
Uhorka

Ahojte.Žiadam vás o radu ohľadom plastickej reoperacie nosa.Bola som pred 5rokmi v Bratislave a operoval ma MUDr.Dobroslav Šiška,ale nie som spokojna,mohlo to byť aj lepšie,moje okolie si žiadnu zmenu nevšimlo,aj brat hovoril že žiadna zmena,aj rodičia ľutovali že to boli zbytočne vyhodene peniaze.Mám široku špičku a široke nosne krídla,mala som aj predtym,ale zda sa mi aj na fotkach to vyzera tak akoby mi ich ešte vic rozšíril,nie zužil.Doktor hneď po skončení operácie mlel same chvály ako mu to dobre vyšlo, aku kočku zo mňa spravil a tak.Keď mi robil prevaz,a odhalil moj zoperovany nos,chcela som sa pozrieť,povedal že ešte je to opuchnute,že mám byť trpezliva že urobil ho lepší ako bola tá moja prirodzena "uhorka".Lenže ja mám dojem že ta uhorka je ešte napadnejšia,okolie mi dáva naďalej najavo nedokonalosť mojho nosa a ja naivna som si myslela že operacia to vyrieši.Lenže ta špička je stale opuchnuta.Som z toho nešťastna,veľmi by som vás prosila keby ste mi poradili dobreho plastickeho chirurga,ktory si poradí s každym typom nosa,inak moji blízki hovoria že asi taky typ nosa ako mám ja sa neda normálne zoperovať a tiež sa bojím či to nedopadne ešte horšie,keď čítam na roznych diskusiach že veľa dievčat absolvovalo aj 5 reoperacií.Budem vďačna za každý názor,díky.