Ako sa naučiť lúbiť správnu osobu ?

Príspevok v téme: Ako sa naučiť lúbiť správnu osobu ?
Zufalka225

Ahojte. Mám taký asi trochu väčší problém so sebou, svojími pocitmi a sebeúctou. Vždy sa zaľúbim do niekoho, kto o mňa ani nestojí, chová sa ku mne ľahostajne a vidí ma iba ako chvíľkovú hračku. Neviem prečo to tak mám, možno preto, že rodičia mi nikdy lásku nedávali a od malička som lásku brala ako niečo po čom túžim a zároveň to nemôžem mať.
Túžim po láske a vzťahu, ale akonáhle stretnem niekoho kto ma o mňa vážny záujem, lúbi ma, urobil by pre mňa všetko na svete, tak mu to proste nedokážem oplatiť.
Viem, že po tomto sa viacerým bude otvárať dýka v kapse, ale chcela by som vedieť či to má takto aj niekto ďaľší.. Alebo ako sa toho zbaviť

jojojohoho

tak ked takého stretnes a budete sa lubit, tak sa o tom rozpravajte, že si introvert,a ked ta bude lubit, tak taku aka si.

Filip TT

Asi si podvedome myslíš, že nie si hodná toho, aby ťa mal niekto tak veľmi rád. Tvoje podvedomie sa stotožňuje s tým, že tebe je určené túžiť po láske niekoho a zažívať jeho ľahostajnosť.

Asi to máš zo svojej rodiny.

Riešením bude odpustenie svojim rodičom za to, že ti nepreukazovali toľko lásky, koľko si potrebovala. Odpustiť to môžeš tak, že si uvedomíš, že aj oni mali svoje detstvo a nesú si svoje zranenia, takže nevedia venovať lásku ani svojmu dieťaťu. Správali sa k tebe, tak ako vedeli.

Ty si toto môžeš uvedomiť a tú dedičnú reťaz zranení v detstve môžeš prerušiť a žiť inak. A raz odovzdať svojim deťom toľko lásky, aby nemali te problém ako ty.

Tvoji rodičia ti nedali dosť lásky, lebo to nevedeli a sami tú lásku potrebujú. Ty si však hodná veľkej a oddanej lásky.

Poznám prípad dievčaťa, ktoré jeho rodičia dali na výchovu starým rodičom, keď sa rozviedli. Starí rodičia jej dali veľa lásky, ona vyrástla duševne vyrovnaná a nezanevrela ani na svojich rodičov. Udržuje s nimi kontakt a oni na nej teraz doslova visia, lebo im dáva lásku, ktorú oni sami potrebujú ako kvety vodu.

Aj u teba by sa pravdepodobne situácia takto otočila, keby si ty vyšla zo seba von voči rodičom.

spoluziakfero

"Mám taký asi trochu väčší problém so sebou, svojími pocitmi a sebeúctou"

"Ako sa naučiť lúbiť správnu osobu ?"

hlavne si treba najprv urcit tu spravnu osobu. a tou osobou si pre zaciatok v prvom rade TY.

esterka2

ja mám 24 rokov a vôbec vzťahy nevyhľadávam, vlastne som sa rozhodla, že sa ani nevydám, som k chlapom odmeraná a ani sa nesnažím vzťahy budovať...mám na to svoje dôvody...aj takto to môže byť

Zufalka225

Mesačný princ A v akej téme si to písal ? O tej rovnováhe, by ma zaujímalo viac, lebo naozaj si už nič neviem vysvetliť :)

Mesačný princ

V jednej téme som už o tomto písal. Rovnováha na svete existuje a je veľmi malinká pravdepodobnosť, že sa spárujú dvaja úplne rovnakí ľudia.

Väčšinou je jeden skvelý človek a druhý pravý opak, alebo sa jednoducho nepriťahujú navzájom...

Veľmi obsiahla téma toto ale aby si bola spokojnejšia, má to takto väčšina ľudí. Sám to tak mám.

Marosko-n

Nie vždy je to pre nás to najlepšie, čo sa nám páči. Mnoho pekných sympatických žien má nešťastné životy. Zamilujú sa do najvystrednejších mužov. Čím je populárnejší tým viac.Lenže o tých mužov má záujem veľa žien. A taký casanova už nevie čo je to zmilovať sa nastálo. Preto keď sa ožení tak ženy sú nešťastné.Najšťastnejšie ženy sú, ktoré majú jednoduchých skromných mužov, hoci sú tiež nespokojné a závidia mužov tých žien ,čo si vzali tých populárnejších.Veľmi málo je do smrti zamilovaných. Nie je všetko zlato, čo s blišti.

energystar

nič si z toho nerob... si p*** ako väčšina žien, chceš to čo nemôžeš mať, priťahuje ťa len ten, kto ťa nechce a neváži si ťa....

ale aspoň si to uvedomuješ, takže až tak moc sa mi dýka v kapse neotvorila, ale aj tak....