Ahojte mam 21, coskoro 22 rokov a este som nemala sex. Myslim ze moj problem spociva v tom ze stale cakam na niekoho lepsieho..nechcem s nikym spat len preto ze mi to chyba a chcem to vyskusat (proste hlbsi zmysel)...uz viac krat som mohla mat sex, ale zakazdym som to odmietla, aj ked sa mi ten chlap pacil...uz si zacinam mysliet ze ja nie som normalna a nikdy si nenajdem poriadneho chlapa...je to velmi zlozite zit stym, hlavne v tejto dobe ked so sexom zacinaju aj deti..a mrzi ma to aj vtedy ked sa o tom kamosky bavia a ja stale nic...niekedy som rada ze som panna a niekedy by som uz najradsej nebola.. asi to moc prezivam. Budem rada za komentare a rady :)
21 a stale panna
a teraz co ti mame poradit? Maju ti tu chlapi posielat svoje fotky a ty si vyberies toho praveho na prvy styk? Neviem skutocne ake rady tu chces, vidm, ze nemas ine starosti.
snad v domove dochodcov najdes ;) ..
a nechapem, co si tym forom chcela povedat? pochvalit sa, ze si panna? ved ked ti to vadi, ze si, tak sa nechaj osukat a budes aj ty moct kamaratkam rozpravat o skusenosti.. asi mi fakt unikla pointa tvojho prispevku.. alebo by to bolo tym, ze ziadnu nema?
slecna vies co je horsie ako tvoj veeeeeelky probleeeeem?
Stratit zrak, sluch, prist o nohy, ruky, nemoznost sam dychat ale pristrojom, nemoznost jest sam cez usta, byt na voziku... toto su vazne problemy a kedze ich niektori vdakabohu nemaju riesia koko*iny ze?!
"Stale cakam na niekoho lepsieho", no len aby si sa dockala, aby si moc nepreberala. Je to o tom s kym ti je dobre. Moc to neries a ani neprezivaj. Dokonaly chlap neexistuje. Urcite ani ty nie si dokonala. Takto vyznievas ako, ze si o sebe dost namyslas. Nehovorim, ze mas s kazdym skakat hned do postele. Je tu riziko, ze sa na teba budu lepit zakomplexovanci, ktori sa budu na tebe chciet zdokonalit v sexe, nakolko este nemozes vediet a porovnat, co je dobre a ako ma milovanie vo vztahu vyzerat. Dalsia moznost je aj ta, ze mas nizke sebavedomie a cakas, ze niekto dokonaly ta spasi.V konecnom dosledku si to najprv ujasni v sebe. To, kolko mas rokov a ci vsetci okolo uz mali, alebo nie, neries. Sex nie je, len o fyzickej zrelosti, ale aj o tej dusevnej. No poviem ti uprimne, ze na to nebudes pripravena nikdy. Ani ziadny zaruku, ze je to ten pravy, nepodvedie ta, zasluzi si ta, nemas nikdy. To je proste zivot. Nemaj od neho, a ani od toho, velke ocakavania, lebo budes sklamana.
eben_garden- dakujem, tiez mam rovnake pocity...presne to iste nechcem aby ma niekto len vyuzil..chalani, ktori vedia ze som este panna ma beru s takou uctou teda ako pride im to zlate, teda ze son taka nezkazena..ale podla mna casom to bude este horsie ked budeme tolko cakat :/
Kup si dildo z internetu je to diskretne nikto nebude vediet co ti prislo aka zasielka...sexshop je ich vela :)
Ja som chalan budem mat 23 a tiez som panic.. a navzdy budem neriesim to.
V dnešnej dobe je to celkom vzácne a nie je na tom nič čudné. Ale pre bytosti tejto doby si jednoducho ,,čudná,,
S tým už bohužiaľ nič nenarobíš
Ja som sa celkom stotožnil s umeleckým smerovaním šuhajkov, ktorí sa nazývajú ,,Mámvpičisti,, a je to celkom fajn.
Tvoj život, tvoje rozhodnutia :)
Ahoj moja, ja mám momentálne 20, v lete 21. Tiež som nikdy ešte nemala sex a tiež všetky baby okolo mňa už mali. A to naozaj nie som nepekná, som úplne normálna baba, všetci do mňa dotierajú, že čo si už niekoho nenájdem. Dokonca aj jedna kamoška, čo bola so mnou posledná, kt. bola ešte panna, ale dala sa strhnúť istou babou a teraz už mala sex s 2 chlapmi (len aby to vyskúšala, že nechce mať toľko rokov a ešte ňou byť), ale ani s jedným nie je. S tým posledným len spávala asi rok, zalúbila sa, ale on ju chcel len do postele a aj to sa jej ozval, len ked sa chcelo JEMU, a ona, zalubena, mu nevedela samozrejme odolať. Potom sa jej už neozýval vôbec, chcela sa s ním pozhovárať, on že jemu to vyhovuje takto, tak mu povedala ona svoje a už sa jej viac neozval. Kedže sa viem učiť z chýb iných, ocením, ked to urobíš aj ty.
Určite ti radím neliezť s niekým do postele len na základe tlaku okolia. Nikdy sa nedaj ovplyvniť frázami ako "ved to robia všetci", "ved to je normálne" a pod. Prečo ísť s niekým hned do postele, len preto, že to chceš vyskúšať? Poviem ti, áno, aj ja sa už na to cítim, ale nechcem skončiť využitá ako moja kamarátka. Nechcem byť len niekoho hračkou na sex, kt. zavolá ked potrebuje s prepáčením vyprázdniť gule. A tým, že ona neprotestovala, odsúdil ju hned ako za ľahko dostupnú a ešte ona z toho vyšla ako tá zlá.
Ja sa musím zaľúbiť. A nestačí mi fyzično. Potrebujem sa zaľúbiť do jeho mozgu, srdca, charakteru. Niekoho, s kým si budem mať čo povedať, budeme mať spoločné záľuby. Potrebujem si byť istá, že ma má rád a že to so mnou myslí vážne, že sa mu tiež páčim aj niečim iným než vzhľadom, že ma nechce len využiť. Že chce rodinu ako ja, že je odhodlaný byť verným. A aj keby to sama chcem, budem dobu na prvý sex naťahovať, aby som videla či to so mnou myslí vážne. Druhí vravia: to sa nedá vydržať, byť spolu, aby k tomu neprišlo. Dá. Stačí neísť na prvé rande na kávu či do kina s človekom, s kt. si ani nemáš čo povedať a preto zákonite dôjde k fyzickému kontaktu. Chodte spolu do lesa, do hôr, lezte po skalách a pôjde to. Nehovorím, že sa jeden druhého ani nedotknete, ale dá sa tomu vyhnúť.
Napokon, radím ti riadiť sa tým, čo vnútri cítiš, že je správne, nedaj sa ovplyniť rovesníkmi. Ja som presvedčená, že na dobré sa oplatí čakať.
Moc to prezivas.