Flector EP Rapid- bolave koleno-zapal-pomoc

Príspevok v téme: Flector EP Rapid- bolave koleno-zapal-pomoc
CNC

prosim vas o pomoc...bol som na chirurgii a najskor mam zapal v kolene...vodu v kolene nemam a snimok je ok...koleno ma boli tak ze ked robim mozno 5 drepov tak v nom citim tlak....stalo sa mi to na futbale ked som sekol tak ako keby mi v nom nieco prasklo alebo mi nim pohlo a strasne ma v nom pichalo...nemohol som chodit...po case to preslo asi po 4dnoch ze som mohol chodit aale citim ked dlho chodim bolest alebo ak blbo stupim po bokoch...... dal mi na to flector ep granulat ale ten flector je na smor na bolest alebo nie? dokaze liecit zapal ak tam je? lebo nemam rad tieto veci a hlavne nieco co obsahuje predponu di lebo to je vlastme diklofenak...tak ci to ozaj potrebujem alebo to mam len na bolest...

Marosko-n

Obklad bavnenou handričkou Alphu, alebo lesanu zriediť 1:1,5 vody prevarenej a obložiť na dve aj viac hodín a občas poliať.Zabaliť do uteráka a držať v teple Opakovať viac krát. 100% funguje odskúšané !!

CNC

dakujem...mam to brat 2x denne 50mg...ale nemam moc rad take lieky (vseobecne mam strach z neziaducich ucinkov) a vlastne chcel som sa spytat ci mozem v pohode cvicit ak to budem brat

orchidejka

nizsie davky (mg) diklofenaku liecia bolest, vyssie zapal. uzivaj to rano aj vecer po jedle a uvidis ze ti pomoze