dobry den! chcela by som sa spytat, ze ci ma niekto skusenosti s touto chorobou a ake su dosledky alebo ako sa da liecit?
Staphylococcus aureus
nedavno som bola na vyter pretože mi to odporučil ortoped kvoli chondropathii kolien ... a tak som bola azistili mi tohto bacila ... moja obvodna sa tvarila že sa nic nedeje ale po tychto prispevkoch mam trochu obavu. neviete mi niekt povedať ci je to opravnene ? ... u ortopeda som totiž objdednana az o mesiac a rada by som vedela naco sa pripravit :)
stepenie proti nakaze, ktoru uz mas je vrchol!
Ako som uz viackrat napisal, citricidal je velmi ucinny na MRSA, ci uz vnutorne, ci povrchovo aplikovany.
zdravim....ja mam ten isty problem..zatial sa s tym trapim- bude to este len jeden rok..mam S.A. na kozi..velmi neprijemne...prejavuje sa to podkoznymi ateromami,ci ako to mam nazvat, ktore sa odstranuju chirurgicky...je to dost bolestive..vybrala som uz niekolko antibiotik..momentalne tiaz uzivam autovakcinu pripravenu v Blave z vlastneho kmena..velmi dufam,ze zaberiem,lebo s tymto sa fakt neda zit...
PS: inak nase zdravotnictvo je uzasne,lebo cez diagnozu az po liecbu som si musela najst vsetko sama...uz som bola zufala..kazdy doktor ma pinkol inemu,lebo si nevedeli rady,cize som sa musela do toho pustit sama..zasluzila by som si doktorat :-)))
majo, prosim ta a to ti ako zistili akym vysetrenim a preco vlastne? ako sa ti to prejavovalo, co si mal tazkosti?
a kde v bruchu konkretne? zaludok, creva , dutina, ci niekde inde?
GSE(Grapefruit Seed Extract) je firemna znacka produktu s 33% citricidalu, patentovaneho vytazku z grapefruitovych semien.
Podla udajov vyrobcu je extremne ucinny na prave zlaty stafylokok.
Roztok(15-30 kvapiek do pol litra vody sa da pit, pouzivat na vyplachy dutin, kloktat atd.
Silnejsie koncentracie su ucinne aj na plesne na nechroch.
GSE(15-30 kvapiek do pol litra vody)by to mal dokazat.Je velmi ucinny na staph aureus(2ppm staci v petriho miske a to sa da pitim "horkaca" tu odporuceneho dosiahnut v celom tele.
Spytaj sa predavacky v doplnkovom obchode, ci ho nemaju.
Dobrý den!!!Zaujímalo by ma či vie niekto odstránit Staph. aureus-a z kosti,celkom,v chronickom štádiu?????????Zijem s ním už 9 rokov(Polytrauma98) skúsil som všetko dostupné,tlačí ma čas(atrofia svalstva),čakatel na umelý klb-TEP(koleno)!!!Avšak zápalové prostredie...a samo o sebe je TEP(klbna náhrada)rizikový faktor!!!Zhruba 8 rokov ma pumpovali ATB,viacnásobné exkochleácie fistuly,okoštoval som "autovakcínu" MU LFUK, spravenú z prestne mojho kmena S.A..Stav je konplikovaný tažkou gonartrozou kolena!!Ziadne ložisko na RTG,CT,MRI,Scintigrafi skeletu kolena nebadat ložisko,-no neviem!!!Labo ukazujú že terajšia aktivita osteomyelitídy je minimálna!!!GSE-15????????Probiotiká mnam mnam,asi táak!!!
a kde konkretne najdem ten obchod?cize je to na baze biliniek?