Psychologická terapia v Bratilave (bezplatná)

Príspevok v téme: Psychologická terapia v Bratilave (bezplatná)
emvo

Ahojte. Som 20 ročná študentka. Pociťujem psychické ťažkosti ako depresia a pocity úzkosti, ktoré si myslím, že by bolo dobré prebrať s odborníkom. Avšak s mojím finančným stavom (študent) si nemôžem dovoliť 50 eur za posedenie. Preto by sa chcela spýtať, či mi neviete niekoho odporučiť v Bratislave (ideálne teda bezplatná terapia). Dopredu ďakujem :)

Ipsik

Tie úzkosti a depresie môžeš mať aj z toho, že si veľmi zodpovedná. Treba to všetko brať trochu easy a nestarať sa dopredu. Nejako bolo, nejako bude.
-----------------------
Aj môj pes by potreboval nejakú terapiu, vždy sa teší, keď sa k nemu niekto približuje. Nikto nechápe, prečo sa tak každému teší, iba ja. On sa teší dopredu:-( Dokonca vie aj chytať ryby. Už som mu dohováral, že je to zlé, že ja ich jesť nebudem, ale nie. On sa na mňa pozerá tými smutnými očami a chce mi len pomôcť. Trochu ho aj chápem:-( Nič, už končím, lebo ešte príde a prečíta si, čo tu vypisujem. Teraz pozerá telku a je granule. Jeho najobľúbenejším programom sú ryby, rybky, rybičky. Neviem:-( Predsa len Titanic je väčší ako kôň. Je to tak.

ANGEL-DEMON

zájdi za svojím obvodným lekárom nech ti dá odporúčanie ku psychologovi, ze maš uzkosť...lekára si vyberieš , zavolas,objednaš a maš zadarmo...
bez odporúčania sa platí...

psychologicka123

a ešte, ak si na napr UK,tak tam máš ponuku bezplatného psychologického poradenstva študentom :) máva to asi každá katedra psychológie na Slovensku už zavedené.... uniba.sk

psychologicka123

Ahoj :)
ak si plnoletá a máš zdravotnú poistku uhradenú, tak máš nárok na 20 hodín terapie ročne zdarma, ako každý občan SR ;) podmienkou je, že pôjdeš ku psychológovi, ktorý je zazmluvený s tvojou poisťovňou a vlastne ti všetko hradí tvoja poisťovňa potom