Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Už dva mesiace nespím..

Príspevok v téme: Už dva mesiace nespím..
Nope123

Ahojte. Už sem píšem z absolútnej zúfalosti.. Trvá to už aj dva mesiace, nemôžem spať. Idem spať každý deň o 23.00, ale do nejakej piatej iba ležím a bdiem, môžem mať aj oči otvorené všetko.. Niekedy sa mi podarí nad ránom zaspať ale na hodinu. To je všetko.. Prosím poraďte, už to trvá veľmi dlho, trasú sa mi ruky, ledva dochadzam do školy, mám problémy rozmýšľať, sústrediť sa, absolútne som stratila

Marosko-n

Choď pracovať do hory ku drevu a budeš sa modliť, kedy je koniec smeny aby si si mohol oddýchnuť a dobré pospať. Potom bude spánok ako drevo.

poradca9

v lekarni sa da kupit hormon na spanie - vola sa melatonin. je volnopredajny, bez predpisu.
ten od webber naturals je lacnejsi, ostatne sice stoja priblizne rovnako, ale je tam menej kusov tabletiek.

inac travenie mas v poriadku?

Ipsik

Po 18. hod. by si nemal piť kávu. To je tiež dôležité. Tiež nie je dobré mať v noci zapnutý monitor. Možno nerobíš ani jedno, ani druhé.
Tiež nie je dobré dať si šlofíka počas dňa, lebo to tiež nemá dobrý vplyv na spánok.

Peterkhk

Áno, treba ísť k lekárovi. Možno bude stačiť aj obvodný. Môže predísať lieky na spanie. Ale odporúčam ich brať max 2 týždne. Mal by sa upraviť spánok a potom vysadiť a skúsiť bez nich. Lebo pri dlhodobom braní už nie je cesta von.