Ja som ešte nikdy vzťah nemal a tak nad týmito vecami dosť často rozmýšľam a analyzujem ako by to mohlo vyzerať...(mimochodom mám 22 rokov)
Napadla ma taká otázka: Je lepšie keď sa partneri vídajú každý deň, keď spolu bývajú a sú spolu stále alebo je lepšie, keď nie sú stále pri sebe a stretávajú napr. pár krát do týždňa alebo do mesiaca?
Ja som prišiel k takým záverom, že ja by som skôr preferoval taký ten vzťah na diaľku, kde by sa partneri stretávali pár krát do mesiaca. Podľa mňa by to bolo lepšie, pretože každé stretnutie by bolo vzácne a tak by si jeden druhého viac vážil a vždy by sa na seba tešili...
Keď dvaja bývajú spolu a stretávajú sa každý deň, proste jeden má druhého na očiach stále, tak si myslím, že to najprv je skvelé, ale potom by sa tí ľudia začali vadiť a liezť si na nervy a taktiež by jeden druhého nebrali tak vážne a rutina by im zničila vzťah - v tomto vidím úskalie spoločného bývania/stretávania sa každý deň.
Teda myslím si, že by bolo lepšie, ak sú partneri skôr viac od seba, viac nezávislí, viac by sa na seba tešili a nebrali by sa ako samozrejmosť.
Čo si o tom myslíte, ako to vidíte vy?